Što misliš o ovim modnim izborima poznatih Hrvatica?

miss7
U proteklom tjednu, ovi su modni izričaji itekako bili zapaženi
Vidi originalni članak

I dalje se iz kurtoazije rado kaže da se o ukusima ne raspravlja, no u istom bismo trenu u potpunosti negirati ulogu kritičara razne vrste. Zahvaljujući dostupnosti mode i high streetu i obični smrtnici ponekad mogu izgledati poput holivudskih zvijezda, dok bi neke holivudske zvijezde barem jedan dan bili smrtnici da ne moraju slušati (loše) kritike upućene njima. Tebi ćemo ostaviti na procjenu, no nekoliko dama nas je ovih dana poprilično iznenadilo svojim modnim odabirima.

Saborska zastupnica Marija Puh se zbog svog stila odijevanja često nađe pred fotoaparatima. Ovog puta za oko je svima zapela neformalne kombinacije haljinice etno uzorka i čizama iznad koljena koja bi bila primjerenija nekoj subotnjoj gradskoj šetnji. Pri tome mislimo i na dužinu haljine koja definitivno ne bi prošla za odlazak na sud. Izgleda da je Sabor ipak neformalnija institucija.

I kolegica iz Sabora Ivana Ninčević Lesandrić je također iznenadila svojim jučerašnjim stajlingom. Ninčević Lesandrić je sklona pomodnim izletima, no total white look je baš iznenadio... Kombinacija bijelog kaputa, bijele veste, bijelih čizama.... toliko bijelog odjednom, a nije mladenka... Ako je htjela biti zapažena, to joj je i pošlo za rukom. 

O stilu pjevačice "Magazina" Andreje Šušnjare pričalo se od njezinih prvih glazbenih koraka. Tako znamo da voli šljokice, visoke pete i bunde, no nositi u istom trenu minicu, gležnjače i bundu ponekad može baš nespretno ispasti...

Ako se o ijednom oufitu ovih dana pričalo na kavama, onda je to onaj koji je operna pjevačica Sandra Bagarić odabrala za 26. dodjelu Nagrada hrvatskog glumišta. Svjetlucavi dvodijelni triko vrlo je zahtijevan komad, a kako smo vidjeli da je Sandra Bagarić za vrijeme poziranja stalno namještala clutch torbicu na strateško mjesto, pretpostavljamo da se ni ona na kraju nije naugodnije osjećala u svojoj blistavoj kombinaciji...

Zbog late night RTL-ovih showova sve češće viđamo Renatu Sopek i na javnim događanjima. Zato je sada češće viđamo u odjeći koja nije sportska, a jedna od posljednjih neobičnih kombinacija u kojima se Renata pojavila je brokatna pidžama s printom lišća ukomponirana s prslukom. Nekome cool, a tebi? 

Posjeti Miss7.24sata.hr