Što je to na proslavi rođendana Davida Beckhama dovelo do suza?

Instagram
Sasvim neočekivan događaj ostavio je bez teksta slavnog bivšeg nogometaša
Vidi originalni članak

David Beckham nije niti slutio da će mu proslava 43. rođendana izmamiti suze na lice, a za sve je kriva supruga Victoria koja mu je organizirala proslavu, ali i jedno posebno iznenađenje! Proslavi se u jednom londonskom restoranu  sasvim neočekivano priključio i njihov najstariji sin Brooklyn koji trenutno živi i školuje se u New Yorku! Bilo je to iznenađenje koje je tati Davidu izmamilo suze na oči, a sve je svojim mobitelom snimila raznježena mama Victoria. Da je dolazak njihova najstarijeg sina, 19-godišnjeg Brooklyna pravo iznenađenje otkrila je i njihova mezimica, Harper Seven, koju čujemo u videu kako govori: "Nisam znala da dolazi Brooklyn!"

 

Pripreme su za rođendan proslavljenog nogometaša trajale danima, a svu je organizaciju na sebe preuzela modna kreatorica Victoria. Na njezinu se Instagram profilu mogu vidjeti fotografije mnogobrojnih darova koje je obitelj spremila za Davida, ali i zajednička fotografija iz njihova doma na kojoj nedostaje samo Brooklyn, koji im se pridružio tek u restoranu.

"Sretan rođendan najboljem tati! Svi te jako puno volimo!", stajalo je u dirljivoj Victorijinoj čestitci. 

Najslađa čestitka bila je svakako ona malene Harper Seven koja je tati napisala čestitku!
 - Dragi tata, nadam se da ti se sviđa tvoj super dar. Voli te Harper. Volim te jako, jako puno tata! - napisala je u čestitci malena Harper svome tati!

 

Posjeti Miss7.24sata.hr