Stjepan Hauser uživa na moru, ali ne s Jelenom...

Instagram
Instagram profili naših poznatih osoba vrve slikama s mora. Trendu se priklonio i Stjepan Hauser, polovica dua 2Cellos, no na najnovijim slikama nije Jelena Rozga već... Stjepanovi mama i tata
Vidi originalni članak

Jederenje i to našim prekrasnim Jadranom jedno je od omiljenih načina provođenja slobodnog vremena naših zvijezda. Tako je ovih dana violončelist Stjepan Hauser također postao pravi morski čovjek. Svoje putovanje je započeo prije tri dana kada se jedrilicom otisnuo na more, a istog dana kasnije je postao dvije slike zalaska sunca.

Odsvirao je Bacha na Silbi, dok je njegov prijatelj pecao ribu nakon toga je otplovio na Kornate gdje je svirao za poginule vatrogasce u neslavnoj kornatskoj tragediji od koje je sad prošlo već  deset godina. Ipak, slika koja je uhvatila najviše simpatija Instagram zajednice svakako je slika s roditeljima na moru kod Trogira. 

Roditelji su sigurno više nego ponosni na slavnog sina, koji je nedavno s kolegom iz 2Cellos, Lukom Šulićem izbacio novi spot Godfather. A gdje je u svemu tome Jelena?

Posjeti Miss7.24sata.hr