Stil se ne kupuje novcem! Najgora izdanja s dodjele Oscara

Getty Images
Kao i uvijek, nisu svi zaslužili stilsku peticu, a tko nas je razočarao, ali i nasmijao, otkrijte u tekstu
Vidi originalni članak

Svi žele zablistati u najglamuroznijoj hollywoodskoj noći u godini i baš zato su izdanja s crvenog tepiha dodjele Oscara gotovo jednako važna kao i sami dobitnici zlatnog kipića. No ne pođe to baš uvijek svima za rukom, a svojim "zanimljivim" izdanjima slavni nas često podsjete kako novac ipak ne može kupiti dobar stil. Evo tko nas je najviše razočarao:

Blanca Blanco 

Možda vam je njeno ime nepoznato, ali ove haljinu definitivno ćete zapamtiti. Ok, rukavi možda i jesu u fokusu ove sezone, no ovi su jednostavno pretjerani, baš kao i super visoki prorez, a da ne spominjemo i nepotrebni remen oko struka, kojem nikako nije mjestu na crvenom tepihu dodjele Oscara. Cipele ćemo ovoga puta preskočiti.

Allison Schroeder

Još jedan nepotreban remen našao se i oko struka scenaristice Allison Schroeder, koja nas nije impresionirala ni izborom haljine.  

Ava DuVernay

Redateljica Ava DuVernay definitivno je pogriješila izborom sive haljine Ashi Studija u kojoj je, jednostavno rečeno, izgledala je dosadno.

Ginnifer Goodwin

Ginnifer Goodwin u svojoj se haljini izgubila na crvenom tepihu, što je možda i bolje, jer kroj joj nikako nije laskao, a možda bi sve bilo puno bolje s drugačijim ovratnikom.

Cynthia Erivo

Haljina glumice Cynthije Erivo podijelila je internet na one koji su je proglasili "umjetničkim djelom" i one koje je podsjetila na cvjetne zavjese.

Kelly Ripa

Ne bismo se baš puno iznenadili kada bismo otkrili kako je glumica Kelly Ripa svoju haljinu s leptirićem kupila u nekom shopping centru, 1997. godine.

Salma Hayek

Salma Hayek našla se među najgore odjevenima jer smo od nje očekivali puno više (ali i manje, bar što se tiče gole kože), a u prozirnoj Alexander McQueen haljini nije nas uspjela impresionirati. 

Halle Berry

Još jedna dama od koje smo očekivali puno više i razočarali se bila je Halle Berry u bež haljini s potpuno nejasnim i nepotrebnim crnim detaljima.

Kyla Weber

Supruga Vincea Vaughna uspjela je izgledati prekičasto, iako je bila cijela u crnom. 

Faye Dunaway

Priznajemo, Faye Dunaway izgleda nevjerojatno dobro za svoje godine (76) i rado bismo otrkili sve njene beuaty tajne, no izborom haljine nikako nas nije oduševila. 

Octavia Spencer

Srebrna haljina ukrašena perjem dizajnerske kuće Marchesa nikako nije bila najbolji izbor za glumicu Octaviju Spencer.

Busy Philipps

Da najpoželjnija tkanina sezone, koja gotovo uvijek jamči i glamur, može izgledati i jako loše, dokazala je glumica Busy Philipps u baršunasto zelenoj haljini s prozirnim detaljem.

Daria Strokous

Daleko "najkičastija" osoba na crvenom tepihu dodjela Oscara bila je ruska manekenka Daria Strokous u haljini koja je noćna mora svih djeveruša.

Posjeti Miss7.24sata.hr