Šprajc objavio fotku iz mora dok pliva 'delfin': "Nesretnik pokušava zadiviti malobrojnu publiku..."

Instagram@lejla.fili Zoran Šprajc na ljetovanju
Vidi originalni članak
  • Poznati televizijski voditelj Zoran Šprajc ljeto provodi na Jadranu
  • Očito je dobro raspoložen, što pokazuju i brojne fotografije koje objavljuje na svom Instagram storyju i profilu
  • Komentari su doista „pravi šprajcovski“ 

Na Instagram profilu prije nekoliko dana Zoran Šprajc otkrio je kako mu je na ljetovanju prva destinacija bila Split. 

„Prvi dan ljeta (ljeto službeno zapravo počinje nakon tunela Sveti Rok) počinjemo u "centru svita" (a di drugdje), s tim da bi po ostacima Glavnog kolodvora neupućeni putnik lako mogao pomisliti da se greškom iskrcao u svitu apokalipse ili kakvog drugog razaranja čemu će posvjedočiti i američka ratna krstarica ovdje usidrena. 
Ipak, natpis na oronuloj zgradi kolodvora putnika će uvjeriti da je taj sivi svit zapravo "bili Split" a ruševine su ostaci neke davne civilizacije i lokalne turističke senzacije pa putnik s olakšanjem može krenuti dalje prema trajektu“, napisao je, između ostaloga, voditelj uz svoju fotografiju na splitskom kolodvoru. 

Na Instagram storyju objavio je fotografiju kupanja na Paklenim otocima. Komentirao je u svom šaljivom stilu: „ Nesretnik pokušava zadiviti malobrojnu publiku svojim čudesnim #dolphinstyle ne sluteći da izgleda kao onemoćala morska neman“. 

Jučer navečer je objavio fotografiju sa svojom djecom, kćerkom Frankom i sinovima Mironom i Darjanom. Napisao je: „Nekad ovako nastupamo po manjim mjestima u priobalju. Nazovite nas za raspored nastupa i mogućnost angažmana.“ 

Veselimo se novim (duhovitim) objavama…

Posjeti Miss7.24sata.hr