Snježana Mehun podijelila priču u kojoj se mnoge žene mogu prepoznati: "Nije li ovo jedna od najvećih razlika između muskaraca i žena?"

InstagramITena Šnajder
Vidi originalni članak
  • Snježana Mehun podijelila je svoje glamurozne trenutke iz Cannesa
  • No, izlazak u jedan restoran potaknuo je malu muško-žensku raspravu koju je poduzetnica podijelila sa svojim pratiteljima
  • "Zasto si obula te štikle ako ne možeš u njima hodati?! A zašto si ti izabrao restoran do kojega se mora toliko hodati?!  

 

Poduzetnica Snježana Mehun podijelila je na Instagramu fotografiju iz Cannesa u kojem, očito, uživa, a za svoj večernji izlazak u restoran itekako se potrudila dotjerati. Odjenula je dugu haljinu na pruge svog brenda Duchess s izazovnim prorezom koju je kombinirala uz sandale visokih potpetica s bijelim i srebrnim trakama s potpisom Giuseppea Zanottija. No, baš je taj izbor obuće, izgleda, potaknuo diskusiju između nje i njezinog muškog pratitelja, pretpostavljamo njezinog dečka, austrijskog poduzetnika iz Beča, Franza Schillingera, iako Snježana ne navodi da je baš Franz uložio prigovor na njezin izbor obuće:  

"Zasto si obukla te štikle ako ne možeš u njima hodati?! A zašto si ti izabrao restoran do kojega se mora toliko hodati?! Hm, a da pokloniš nekome te štikle, ne mogu te gledati kako se mučiš? Ma daj, molim te, predivne su, jedva sam ih našla! Uostalom, teglila sam dva kofera i sada da u šlapama hodam tjedan dana! Zapravo, uopće nije problem! Zaboravi, nema veze! Nije uopće strašno (trpjet ću). Koliko ste puta vodili ovakav razgovor? Nije li ovo jedna od najvećih razlika između muškaraca i žena? Vječita muka i pitanje!

Snježana je opisala situaciju u kojoj smo se sve barem jednom našle: unatoč muci i nesigurnom koraku,ne odričemo se koraka u visokim potpeticama ma kako nam zaista neugodne bile, što, izgleda, muškarcima baš i ne ide u glavu. Snježana je stala u obranu ženskog prava na štikle, a njezine pratiteljice prepoznale su se u ovoj priči: 

"U štiklama do restorana, nazad bosa, a štikle u ruku", piše jedna pratiteljica, a druga dodaje: "Već zamišljam tu scenu, itekako poznato, ali znam da ne odustaješ od štikle, lavice!". 

Vjerujemo da je Snježana uspjela uvjeriti i svog Franza da je, kad je riječ o ljubavi prema visokoj potpetici, svaka rasprava bespotrebna, a čini se i da par baš uživa u svojoj vezi koja je navodno započela prošloga travnja.

"Oboje se volimo smijati, planirati, obožavamo brodove...Hrvatsku! Toliko istih stvari, puno više nego onih u kojima se ne slažemo zato jer je to ❤️", napisala je poduzetnica uz zajedničku fotografiju prije tjedan dana na svom Instagramu: 

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr