Službeno je! Meghan je trudna!

getty images
Nakon gomile medijskih nagađanja, rano jutros iz Kensingtonske palače stigla je potvrda: vojvotkinja Meghan i princ Harry očekuju prinovu!
Vidi originalni članak

Već tjednima se šuškalo, a sada je konačno stigla potvrda vijesti koju cijela Ujedinjeno Kraljevstvo iščekuje mjesecima. Meghan Markle i princ Harry očekuju dijete. ''Njihova kraljevska visočanstva vojvoda i vojvotkinja od Sussexa radosni su što mogu najaviti da vojvotkinja iščekuje dijete koje će se roditi u proljeće 2019. godine. Njihova visočanstva cijene svu podršku koju su dobili od ljudi diljem svijeta od njihova vjenčanja u svibnju i vesele se što ovu sretnu vijest mogu podijeliti s javnošću'' - piše u priopćenju koje su jutros oko 9:30 sati podijelili na društvenim mrežama Kensingtonske palače.

Zanimljivo je da je medijima, koji su Meghan jako često proglašavali trudnom, to promaknulo tijekom Meghaninog posljednjeg pojavljivanja na vjenčanju princeze Eugenie od Yorka.  Meghan je trbuščić vješto skrila tamnoplavom kombinacijom s potpisom Givenchyja, a look je začinila omiljenim Manolo Blahnik klasičnim salonkama.

Podsjećamo, princ Harry i bivša američka glumica vjenčali su se u svibnju ove godine, a nema sumnje da je njihova svadba definitivno bila najpraćenija svadba ove godine. Na izrazito emotivnom obredu par u koji mnogi nisu vjerovali još jednom je pokazao da ljubav ne poznaje titule ni društvene statuse. Prekrasna Meghan oduševila je u Givenchy vjenčanici, a njen jednostavni i decentni make up oduševio je javnost. S njima je na vjenčanju slavila i cijela obitelj, a nema sumnje da će zajedno proslaviti i ove velike vijesti. Princeza Charlotte te prinčevi George i Louise imat će novo društvo za kraljevske nepodopštine, a Kate i William prvi put će postati stric i strina.  

Posjeti Miss7.24sata.hr