"Sjajno ti pristaje". Bojana Gregorić Vejzović pokazala kako bi izgledala kao plavuša

Instagam
Vidi originalni članak
  • Bojanu Gregorić Vejzović navikli smo gledati kao brinetu, no u posljednjoj objavi na Instagramu otkrila nam je kako bi izgledala s drugom bojom kose
  • Priložila je fotografiju nastalu u svrhu promocije predstave 'Dvoje' na kojoj je vidimo s kratkom plavom kosom
  • Obožavatelji su je obasuli komplimentima i složno zaključili kako joj svijetlija boja sjajno pristaje te da bi se mogla odvažiti na ovakvu transformaciju

"Kazališno gledalište u ovom sumornom vremenu, utočište je sigurne zabave, smijeha i pokoje zajedničke, katarzične suze", napisala je glumica Bojana Gregorić Vejzović u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu. Uz poziv na posjet kazalištu, 48-godišnjakinja je priložila i fotografiju nastalu u sklopu promocije predstave 'Dvoje'. Riječ je o komadu koji na duhovit način obrađuje međuljudske odnose, a uz Bojanu se u glavnoj muškoj ulozi pojavljuje Dražen Čuček.

Brza pomoć Ovo je najveća pogreška koju ljudi rade kod vježbanja - pogledaj kako ćeš popraviti štetu

Tijekom izvedbe ove predstave glumci utemelje čak 14 likova pokazavši brojne sudbine koje se krije iza naoko lijepe vanjštine muško-ženskih odnosa. Prikaz pojedinih likova zahtijevo je i tjelesnu transformaciju pa smo tako dobili priliku vidjeti kako bi glumica izgledala s kratkom plavom kosom. Sudeći prema komentarima njezinih obožavatelja, ova promjena bila bi pun pogodak.

Novi trendovi Ove 3 boje kose bit će posebno tražene 2021. godine. Jedna je nadahnuta popularnom serijom

"Predivna si kao plavuša", istaknuo joj je jedan pratitelj, a s njime se složila i druga pratiteljica koja je ustanovila sljedeće: "Frizura i boja vam predivno pristaju". Sličan kompliment uputio joj je i treći obožavatelj napisavši: "Bojana super ti je frizura, sve ti lijepo stoji". Spomenuti komentator za kraj je ustanovio kako ga je s ovim izgledom podsjetila na legendarnu Marilyn Monroe. A što ti kažeš, treba li se glumica uistinu odlučiti na drastičnu promjenu frizure?

Posjeti Miss7.24sata.hr