Šime Vrsaljko laganini prošetao Dubrovnikom sa svojom zgodnom suprugom

Pixsell, Korana Gvozdić i ivan Šarić
Šime Vrsaljko uživa na romantičnom odmoru u Dubrovniku sa suprugom Mateom, ali u šetnji gradom obožavateljicama ipak nije mogao pobjeći...
Vidi originalni članak

Zadranin Šime Vrsaljko možda nam je i najveće otkriće 2018. godine! Osim što je pri vrhu praktički svake ženske liste "najzgodnijih nogometaša", Šime je nas je sve oduševio i svojom vrckavom osobnošću te naravno, bromance pričom sa Dejanom Lovrenom - o čijim live Instagram javljanjima još uvijek redovito pričamo, a njihove fore postale su nam dio rječnika. 

Matea i Šime Vrsaljko u Dubrovniku

26-godišnji nogometaš madridskog Atletica, prije povratka u Španjolsku ipak odmara na domaćem terenu. Naime, sa suprugom Mateom trenutno uživa u Dubrovniku, a fotografije romantičnog ljetovanja rado dijeli i sa svojim Instagram obožavateljima. 

Matea i Šime Vrsaljko

Tijekom šetnje Dubrovnikom, bračni par Vrsaljko nikako nije mogao pobjeći kamerama, ali ni brojnim obožavateljicama koje su iskoristile ovu priliku za selfie sa srebrnim nogometašem. Matea je pak plijenila pažnju svojim atraktivnim izgledom te besprijekornom linijom, iako je rodila prije nešto manje od dva mjeseca.

Matea i Šime u vezi su još od srednje škole, a u braku su od prošle godine. Početkom lipnja sretni par dobio je i svoje prvo dijete, sina Brunu, a ponosnom tati upravo je fotografija sa tek rođenim sinom bila jedna od prvih koje je objavio na svojem Instagram profilu.

Šime se uskoro vraća klupskim obavezama u Španjolskoj, ali prije toga ipak se nadamo da će nas obožavani duo Vrsaljko-Lovren barem još jednom počastiti zajedničkim druženjem... Mi smo spremne i jedva čekamo!

Posjeti Miss7.24sata.hr