Severina svoj luksuzni casual outfit začinila čizmama neobične pete. Cijena? 5 i pol tisuća kuna!

instagram @janko_popovic_volaric
Vidi originalni članak
  • Severina ovih dana putuje
  • Na aerodromu se slikala u skupom casual izdanju
  • Pažnju privlače čizme od 5 i pol tisuća kuna 

Ako ijednu domaću zvijezdu možemo smatrati pravom ikonom stila, to je onda Severina koja svakoj kombinaciji uvijek da osobni pečat na koji nijedan modni znalac ne može ostati ravnodušan. Danas je to učinila s bijelim T-shirtom i trapericama koje nosi na veoma originalan način. 

Pjevačica je, po natpisu sudeći, krenula na putovanje i fotografirala se na aerodromu. Kao i svaka druga žena, pjevačica voli putovati u udobnim trapericama šireg kroja, ali zato je ostatak kombinacije posve neobičan. Obula je, naime, Dries Van Noten tamnoplave baršunaste čizme s malo neobičnom petom. Iako su sada nešto snižene, cijena ovih čizama stvarno je vrtoglava. Ovaj ultramoderni i odvažni par košta približno 5 580 kn. 

U kombinaciji se ističe i Gucci prepoznatljiva torbica s logom brenda.  Riječ je o jednom od modela iz Ophidia linije, a cijena sličnih torbica na webshopovima kreće se između 8 i 11 tisuća kuna. U samo dva komada Severina je dosegla gotovo 20 tisuća kuna, a još se nismo dotaknuli spektakularnog kaputa brenda Max Mara. 

Riječ je o Max Mara teddy kaputu za kojim je luda i pjevačica Franka Batelić Cijena ovog divnog bež komada od devine dlake i svile opet je ''prava sitnica''. Glamurozni teddy košta 15 približno tisuća kuna.

Kao šlag na tortu, tu je i marama s cvjetnim pritom te sunčane naočale da je zaštite od neželjenih pogleda. Nadamo se da pjevačica, koja je u posljednje vrijeme intenzivno radila na svom novom albumu Halo, napokon odlazi na zasluženi godišnji odmor u društvu najmilijih.  Sudeći po odjeći, bit će luksuzno! 

Posjeti Miss7.24sata.hr