Severina i Domenica za nastup 'isfurale' sportske kombinacije. Koja je pjevačica to bolje napravila?

Vidi originalni članak
  • Pjevačica Domenica poznata je po romantičnim kombinacijama, no za sinoćnji nastup odabrala je komade u kakvima je dosad nismo imali priliku vidjeti
  • Odjenula je sportski triko s kratkim hlačicama u crno-žutoj kombinaciji te ljetne čizme u istoj kombinaciji boja
  • Sportske kombinacije za nastupe ovo ljeto preferira i Severina koja se u sličnom izdanju pojavila na nedavnom koncertu u Primoštenu

Mladu pjevačicu Domenicu Žuvelu navikli smo gledati u lepršavim haljinicama i romantičnom izdanju. No za sinoćni nastup na otoku Ugljanu odlučila se za nešto drugačiji modni izričaj te je odjenula sportski triko s neonskim kratkim hlačicama. Ovu upečatljivu žuto-crnu odjevnu kombinaciju upotpunila je odgovarajućim poluvisokim čizmama s otvorenim prstima. Ovaj efektni izgled posjetio nas je na šarene sportske trikoe koji su svoju popularnost doživjeli krajem 80-ih i početkom 90-ih godina prošlog stoljeća. Pratioci na Instagramu su joj rado pohvalili modnu kombinaciju i ustvrdili kako je naprosto "preslatka".

 

Life&style Riješi kviz i otkrit ćemo ti kakva si na plaži! Možda se iznenadiš!

Osim Domenice, sportsku eleganciju za nastupe preferira i Severina. Splitska pjevačica ovog ljeta ne izlazi iz atraktivnih sportskih kombinacija koje kombinira s upečatljivim nakitom i cipelama. Nastupe u seksepilnim uskim haljinama zamijenila je onima u sportskim topovima i hlačicama, baggy hlačama, mrežastim majicama...možemo reći da ove ljetne sezone Severinin stil koketira s unošenjem seksepila u sportsku eleganciju. Prije par tjedana, za nastup u Primoštenu i ona se odlučila za  žuto-crnu odjevnu  kombinaciju.

 

Obje pjevačice su na crne bicke (biciklističke hlačice) odjenule kraće šuškave hlačice, još jedan od klasičnih primjeraka sportske mode 90-ih. Za razliku od Domenice koja se odlučila na jednodijelan set, Severina je ipak odabrala mrežasti top koji je više otkrivao nego skrivao. Kombinaciju je upotpunila odgovarajućom kratkom šuškavom jaknom. Obožavatelji su ostali podijeljeni i dok su jedni oduševljeni ovom "novom Severinom", drugima je oku ugodnija bila dok je scenom žarila i palila u atraktivnim sjajnim haljinama. A što ti misliš o ovom trendu?

Posjeti Miss7.24sata.hr