Severina dobiva hejterske poruke i 'unfollowe' zbog torbice objavljene na Instagramu

Instagram@realbryannaalexis
Vidi originalni članak
  • Pjevačica se nikad ne boji spremno izraziti svoje stavove - tako je i slučaj ovaj put, s „Vaccinated“ torbicom
  • Što je naišlo na dosta negativnih kritika njezinih pratitelja koji očito nisu pobornici cijepljenja
  • Kao i posvuda u današnje vrijeme zametnula se rasprava "vaksera" i "antivaksera"

Gotovo svaka Severinina objava u komentarima ispod izazove različite rasprave, ali ovakvu još nismo vidjeli na njezinom Ig profilu. Severina je, naime, jučer objavila fotografiju na kojoj pozira s torbicom, no ne bilo kakvom. Naša uvijek modno, ali i društveno osviještena pjevačica, ovaj put je s modnim dodatkom prenijela i poruku. Na njenoj je torbici naime piše, „Vaccinated and ready to mingle“, što bi značilo „cijepljena i spremna za druženje“ - torbica je inače dizajn libanonske dizajnerice Sarah Beydoun za brend Sarah's Bag.

Severina skoro svakom svojom objavom izazove lavinu komentara, što nije nedostajalo ni ovaj put. Njeni prijatelji, ali i obožavatelji zasuli su je pozitivnim komentarima odobrenja, no ispod njene objave našlo se i mnogo „hejt“ komentara protivnika cjepiva koji se ne slažu sa Severininom - torbicom? Točnije, porukom na njoj.

Moda Za oko nam je zapela Severinina Louis Vuitton torbica, model koji se ne viđa često kod nas

Torbica Vaccinated je dio najnovije kolekcije Sarah Beydoun, a trenutno je jako popularna što nije neočekivano jer je u duhu vremena. Osim s porukom o cijepljenju ima i modela s natpisima "Prozac" i "Xanaks", "Happiness" (iako nije lijek, asocira da je prijateljstvo ljekovito), "Panadol"... Model "Vaccinated" kakav ima Severina prodaje se po cijeni od 295 dolara, a postoji u više kombinacija boja.

Neki su bili toliko razočarani da su odlučili otpratiti Severinin profil na Instagramu, jedna korisnica napisala joj je: „Svatko ima pravo na svoje mišljenje, a naše se ovdje razilazi. Sve naj ti želim.“, a druga „Seve, slusam te preko 20 godina... s ovom objavom si mi pala u očima... prodala se. Drugi su pak bili oduševljeni torbicom i njenim natpisom, a Severini su pružili podršku zbog ovog istupa: „Genijalna torbica i još bolja poruka“, #Severina žena ima preko 1.3 mil followera, a neki joj se tu prijete unfollowingom i briju na teorije zavjere, ovaj put #respect za Sevku!“. Čini se da je trenutno najveća rasprava u hrvatskom društvu podijelila i Severinine obožavatelje, a protivnicima cjepiva Severina je jasno dala do znanja da nije na njihovoj strani. Ili je to samo slučajni modno dodatak? Sumnjamo...

Posjeti Miss7.24sata.hr