Seve na jedrenju nosi precool naočale, pronašli smo njihove povoljne verzije

instagram @janko_popovic_volaric
Između koncertnih turneja i snimanja novih videospotova, Severina ipak uspije naći malo vremena i za opuštanje. Na Istagramu se pohvalila kako uživa u društvu prijatelja na jedrenju
Vidi originalni članak

I ona mora ponekad odmoriti. Iako je Severinino ljeto uvijek užurbano i ljeto joj je radno, naša najpoznatija pjevačica ipak uspije predahnuti. Tako je jučer na Instagramu objavila seriju slika s jedrenje prema Šolti na kojoj se odmarala u društvu bliskih prijatelja i preslatkog sina Aleksandra.

Severina zna da je njezin Instagram i modni dnevnik pa ništa ne prepušta slučaju. Naglasak je ovaj put stavila na odlične sunčane naočale mačkastih okvira s polarizirajućim staklima. Mačkasti okviri naočala ove su sezone jako popularni, pa su bili logičan izbor naše trendseterice.

Kako bi u fokusu ostale samo sunčane naočale, Severinin je ostatak outfita bio prilično jednostavan. Odabrala je crni kupaći kostim koji ipak nije sasvim običan (ipak je to Severina!), jer su gaćice visokog struka i rezane sa strane. Nakon kupaćeg izdanja presvukla se u nebeski plavu svilenu haljinu s vezanjem oko struka te dodala sunčane naočale istog oblika, ali ovog puta bez polarizirajućih stakala. Njezina prijateljica street style fotografkinja Sonja Dvornik ih je sasvim sigurno odobrila! 

Još uvijek stigneš uloviti cat eye sunčane naočale u trgovinama, o ovo je nekoliko top odabira iz high street ponude...

H&M, 70 kn

Zara, 119 kn

H&M, 70 kn

Topshop, 80 kn

Posjeti Miss7.24sata.hr