Serija vrijedna 100 mil. dolara otkriva sve tajne kraljevske obitelji!

Julian Broad
Preuzimanje prijestolja, skandali, ljubavne zavrzlame i smrti koje su obilježile kraljevsku obitelj biti će otkriveni očima javnosti...
Vidi originalni članak

Ljubitelji engleske kraljevske obitelji, drame i brojnih zavrzlama napokon će doći na svoje. Naime, Netflix je upravo predstavi svoju najveću investiciju ikad!

U seriju koja prati brojne kraljevske skandale, 'The Crown', uloženo je nevjerojatnih 100 milijuna dolara, a u fokusu je čak 6 desetljeća vladavine aktualne britanske kraljice, Elizabete II.

Njezin lik će utjeloviti Claire Foy, 31-godišnja glumica iz Velike Britanije. Matta Smitha gledat ćemo u ulozi njezinog muža, princa Philipa, Victorija Hamilton postat će Kraljica majka, a Jared Harris kralj George VI.

Kako je Netflix najavio, u čak 60 nastavaka, odnosno 6 sezona, biti će otkriveno kraljičino privatno putovanje, cijeli njezin život, kao i mnoge druge kraljevske tajne koje su ljudi plave krvi sve ove godine nastojali sakriti. Gledatelji će po prvi puta dobiti potpun uvid u svijet moći i privilegija iza zatvorenih vrata Westminstera i Buckinghamske palače.

Prva sezona vraća nas u 1947. godinu na kraljičino vjenčanje, a prisjetit ćemo se i smrti kralja Georgea, tugovanja cijele nacije, ali i Elizabetinog preuzimanja prijestolja u dobi od tek 25 godina.

Ime scenarista koji stoji iza ove serije, Petera Morgana, gotovo je jedina potrebna garancija kako će ova serija biti izrazito uvjerljiva, kvalitetna i popularna. Naime, upravo se on u već nekoliko navrata bavio proučavanjem života kraljice Elizabete II.

Premijera se očekuje već u Studenom kada će vas, osim radnje, sasvim sigurno osvojiti i fantastični kostimi koje glumci nose.

Posjeti Miss7.24sata.hr