S kojim to slavnim prijateljem Nina Badrić uživa u ljetu?

Instagram
Taman kad smo se vratili u stvarnost i prihvatili povratak radnim obavezama, naša poznata pjevačica baca nas u očaj svojim savršenim fotkama s ljetovanja...
Vidi originalni članak

Iako je na zasluženi G.O. ove godine otišla nešto kasnije, Nina Badrić stvarno zna ljetovati sa stilom! Savršenim fotkama sa Hvara, iz dana u dan u nama izaziva sve više ljubomore. 

Nina je na svojem Instagram profilu prvo podijelila fotke savršenog pogleda s prozora na Jelsu, a zatim i divne trenutke opuštanja s prijateljicama. 

A naravno, što nam je privuklo najviše pažnje? Nina u bikiniju! Iskombinirala ga je uz klasičan slamnati šešir i sunčane naočale, a uz to, Nina na plažu nosi i veliki ceker koji je svaka trendi cura ove godine imala u ruci. 

Nina je jučer na svojem Instagram profilu podijelila fotku s jednim poznatim licem - Lukom Šulićem! U opisu fotografije napisala je #friendshipgoals, pa ćemo samo pretpostaviti da se ovo dvoje prijatelja jako dobro zabavlja na ljetovanju.

Moramo priznati, vidi se da je Nina marljivo radila na figuri jer izgleda bolje nego ikad! To su primijetili i njeni pratitelji jer su je zatrpali komentarima o savršenim nogama i činjenici da "izgleda kao da ne stari". Potpisujemo sve! 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr