S čim su se to domaće poznate cure sinoć zabavljale?

John Pavlish/ miss7
Brojni beauty blogeri i novinari, kao i celebrityji opsjednuti šminkom sinoć su se družili u Muzeju suvremene umjetnosti povodom lansiranja nove kolekcije dm-a "trend IT UP"
Vidi originalni članak

Šareni kokteli, ukusan fingerfood i pregršt šminke? Nama to zvuči kao pravi raj za žene, a tako je i bilo. Naime, u Muzeju suvremene umjetnosti okupila se hrvatska beauty elita i nahrlila isprobati novi dm-ov make up imena "trend IT UP". Radi se o liniji make upa koja je stvorena za trendi djevojku i omogućava joj transformaciju od jutra do večeri. Program je vodila Marijana Batinić.

Sonja Kovač

Marijana Batinić

Ova velika i iznimno raznovrsna kolekcija nudi pregršt crvenih i nude nijansi za usne, velik asortiman proizvoda za obrve, palete sjenila, nekoliko tekstura highlightera, proizvode za konturiranje... Zaista, za svakoga ponešto! Na druženju nam je i vizažistica Marija Butković pokazala neke od proizvoda i kako performiraju, čime smo ostali oduševljeni. Na druženju su bili i Lucija Lugomer, Anja Alavanja, Antonija Stupar Jurkin, kao i poznate blogerice Sonja Kovač, Marina Mamić, Matea Frajsberger, Ana Karađole, Ivana Blažotti Mijoč, Maša Zibar... 

Lucija Lugomer

Anja Alavanja

Maša Zibar

Ana Karađole i Matea Frajsberger

Nakon druženja uputili smo se na reviju brenda Hippy Garden, koji je publiku oduševio svojim monokromatskim kombinacijama, koje su ujedno bile i dress code večeri. U kolekciji smo vidjeli pregršt seksepilnih večernjih haljina, kao i dobar outwear s maskulinom crtom. Jasno se vidi prepoznatljiv potpis dizajnerice Đurđice Vorkapić, koja i ove sezone uvodi novi twist i tako već godinama brend uspješno održava na vrhu domaće modne scene. Na reviji se pojavilo još poznatih uzvanika, poput Ivane Parađiković, Ivane Husar, Tihane Harapin Zalepugin, Ivane Nola i mnogih drugih.

Ivana Parađiković

Ivana Husar

Tihana Harapin Zalepugin

Ivana Nola

Vedrana Čarapović

Una Zima

Ovako pozitivna atmosfera na druženju rijetko se viđa, nadamo se da ćemo ubrzo imati prilike družiti se opet!

Đurđica Vorkapić

Posjeti Miss7.24sata.hr