Romantični Luka Modrić s jezera Como posvetio emotivnu čestitiku supruzi za njezin 39. rođendan

Instagram@lejla.fili Luka Modrić u društvu supruge Vanje
Vidi originalni članak
  • Naš nogometni reprezentativac Luka Modrić pokazao je svoju romantičnu i nježnu stranu
  • Povodom rođendana svoje supruge podijelio je zajedničke fotografije i napisao romantičnu posvetu
  • Luka s obitelji uživa na odmoru, a suprugu je za njezin slavljenički dan odveo na čarobno jezero Como u Italiji

Nogometaš Real Madrida i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije ovih dana puni baterije s obitelji prije početka nove sezone. Romantični Luka podijelio je fotografiju na kojoj je emotivnom posvetom čestitao rođendan svojoj supruzi Vanji. "Poseban dan sa posebnom ženom! Sretan rođendan moja ljubavi!", napisao je šarmantni Luka, ispod fotografije na kojoj je u gliseru sa suprugom na čarobnom talijanskom jezeru Como. U pozadini se vidi luksuzni Grand Hotel Tremezzo u kojem noćenje stoji i preko 1000 eura.

Da je par zaljubljen kao i prvog dana vidi se i iz još nekoliko storija koje je nogometaš podijelio, a na kojima grli i ljubi svoju suprugu na obali jezera Como. Kod njih ljubav iz dana u dan postaje sve veća.

Stars Izabel i Mateo Kovačić krstili su sina Ivana, slavili su u bajkovitom ugađaju uz kuma Luku Modrića

Luka se u suprugu Vanju zaljubio kad mu je bilo tek 19 godina, a njihova ljubav rasplamsala se kada su osnovali obitelj. Vanja je jednom prilikom rekla kako se u Luku zaljubila  zbog njegove jednostavnosti, skromnosti i samozatajnosti. Par je u bračnu Luku uplovio 2010. godine, nakon čega su dočekali svog prvog sina Ivana. Obitelj su proširili 2013. kada im je stigka i kćer Ema. Najmlađu kćer Sofiju par je dobio 2017. godine te danas uživaju u obiteljskoj idili. 

Luka često govori kako mu je njegova obitelj najveća potpora u onome što radi te da bez supruge Vanje ne bi došao tu gdje jest. Odabranica njegova srca, Vanja, podržava ga  i bodri tijekom svake utakmice, koje i snima te ih kasnije zajedno analiziraju. Luka je podijelio i obiteljsku fotografiju sa suprugom i njihovo troje djece, koji su nasmiješeno pozirali na jahti. "Vrijeme za obitelj: najbolje vrijeme!", napisao je Luka uz fotografiju.

Majka je pitala sina smeta li mu što mu je supruga neuredna - pogledaj što joj je odgovorio

Stars Slavna Heidi Klum otkriva svoj recept za ljubav: "Evo što me čini dobrom suprugom svom mužu"

 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr