Rijetka prilika: Eva Mendes snimljena je u šetnji sa kćerkicom, tata Ryan Gosling nije bio s njima

Profimedia/Instagram
Vidi originalni članak
  • Eva Mendes i Ryan Gosling ne pojavljuje se često u javnosti s djecom
  • Eva i Ryan upoznali su se 2012. godine zajedno radeći na kriminalističkoj drami ''Grijesi očeva''
  • 2014. godine par je dobio kćerkicu Esmeralda Amada, a dvije godine kasnije drugu kćer Amadu Lee 

Prilika da vidimo glumački par, 45-godišnju Evu Mendes i 38-godišnjeg Ryana Goslinga, u javnosti s djecom je zaista rijetka s obzirom na to da se par iznimno trudi svoje dvije kćerkice što više skloniti od očiju javnosti. No ovih dana Eva je ulovljena na ulicama Los Angelesa sa starijom, 4-godišnjom Esmeraldom Amadom. 

Ime po maminoj baki

Preslatka i vesela djevojčica odjevena u žutu haljinicu i crne točkaste tajice s dvije kečkice, držala je poznatu mamu za ruku dok su hodale prema autu. Smeđokosa djevojčica ime Esmeralda dobila je prema španjolskoj riječi za prekrasan smaragd, odnosno zeleni kamen. Dok njezino drugo ime, Amada, na španjolskom znači voljena, draga i obožavana. Inače, Eva je 2007. godine igrala ulogu Amade Juarez u filmu 'Braća po krvi', a redatelja je zamolila da lik nazove u čast njezine pokojne bake koju nikad nije upoznala. 

Esmeraldina mlađa sestrica, dvogodišnja Amada Lee dijeli isto ime. Jednom prilikom Eva je izjavila da želi da imena njezine djece predstavljaju njezinu hispaničku baštinu jer nose Ryanovo prezime. Ne možemo ne primjetiti kako je djevojčica pravi miks svojih zgodnih roditelja.

Curica priča 'spanglish'

Eva je izjavila kako Esmeralda uglavnom priča 'spanglish', kombinaciju španjolskog i engleskog jezika. ''To je stvarno slatko. Ona je dvojezična, a nama je bitno da osim s jezikom, budem upoznata i s kulturom. Moja mama koja živi blizu nas to olakšava jer sa djevojčicama priča španjolski te im kuha kubansku hranu. I uvijek slušamo kubansku glazbu.''

Podsjetimo, glumački par upoznao se na snimanju drame ''Grijesi očeva'', a u vezi su od 2011. godine.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr