Prisjetili smo se kako je Kate Middleton izgledala nekad davno prije

Getty Images 2005. Kate je stvarno voljela kaubojske šešire
Traperice, topići koji otkrivaju pupak, kaubojski šeširi, pa i zimske UGG čizme, zvuče kao tipična garderoba 20-godišnjakinja dvijetisućitih godina. I omiljena nam vojvotkinja od Cambridgea Kate Middleton je znala nositi baš to, pa prisjetimo se se nekih njezinih stajlinga...
Vidi originalni članak

Kada danas pogledamo Kate Middleton, pomislimo kako je baš oduvijek bila graciozna i elegantna kao danas. No, to su obične zablude. Na kraju krajeva, Kate je i sama bila pučanka. Lijepa i marljiva djevojka iz Berkshirea je 2005. godine došla pod povećalo javnosti zbog veze s tada jednim od najpoželjnijih neženja na svijetu, princom Williamom.

Tada su oboje bili studoši, a danas su roditelji preslatkog dječaka plave krvi Georgea (rođenog 2013. godine) i malene Charlotte (2015.), a  treća bebice je na putu.

Njezin život doista zvuči kao romantična filmska priča. Svog princa je upoznala 2001. godine dok su oboje studirali na sveučilištu St Andrews.

Već su tada brojni manje ili više pouzdani izvori se javljali medijima kako William ima djevojku, no tek su 2005. Kate i William priznali javnosti da hodaju i to od 2003. godine. 

Samo dvije godine kasnije kraljevsko odvjetništvo i odvjetnik obitelji Middleton su podnijeli tužbu protiv britanskih medija koji naprosto mladom paru nisu dali disati.

Tako nije nemoguće ući u arhivu stajlinga Kate Middleton prije nego što je postala vojvotkinja od Cambridgea. Godine 2005. Kate je obilazila konjičke i polo utrke u puno ležernijim outfitima nego danas. Bez problema je nosila majice na tanke bretele, traperice niskog struka s upečatljivim remenom, a nisu joj bile strane niti boho haljine.

Modni magazini su već 2006. godine izlazili s bombastičnim naslovima poput "Saznaj kako održati vitku liniju poput buduće prinčeve supruge", te su se spominjale drastične dijete kojima se Kate podvrgavala.

No, tada su Kateine vještine šminkanja bile znatno lošije, pa su je fotografi znali uhvatiti s 3 nijanse tamnije napudranim licem.

Također, Kate je nosila sve što i cure njezinih godina, što joj je danas kao vojvotkinji nezamislivo: haljine s jako tankim bretelicama mini dužine, traperice i traper uopće, a povremeno se tu javio i koji moment poderanog trapera, ali i – UGGSice.

ROYAL PINK Tajna iza laka za nokte Kate Middletone

Da, i žena koja je danas pojam elegancije ih je rado nosila. I bila je pravi sportski tip: odlazila je na skijanje, jedrenje, učila je polo, ali se i natjecala u veslačkim regatama.

BAŠ KRALJEVSKI! Jesi li vidjela drugu vjenčanicu Kate Middleton?

Danas živi znatno manje aktivan sportski život (barem koliko to možemo vidjeti); ali je rekla i konačno zbogom boho haljinama s balon suknjom, intenzivno crvenoj boji te traperu koji jedna dama iz visokog društva ne može nositi.

MAKE UP Kate Moss izdaje vlastitu make up liniju!

Posjeti Miss7.24sata.hr