Prije i poslije: Adele nastavlja šokirati velikom transformacijom, obukla je haljinu iz 2016.

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Adele je rođendanskim izdanjem u svibnju pokrenula lavine komentara 
  • Pjevačica je izgubila više od 45 kilograma, a posljednjom objavom ponovo je ukazala na značajan gubitak kilograma
  • Adele je uskočila u haljinu iz 2016. i ponovo nas podsjetila kakav može biti rezultat savjesnog pristupa prehrani i vježbanju

Adelin 32. rođendan sasvim je ostao u sjeni nakon što je pjevačica povodom svog važnog dana objavila fotografiju u kojoj se vidi zapanjujuća transformacija. Čak 45 kilograma mršavija, ova pjevačica pokazala je rezultat kontrolirane prehrane i vježbanja posljednjih nekoliko mjeseci, a sada putem svoje društvene mreže nastavlja pokazivati rezultate svog upornog rada. Vitku figuru Adele je sada otkrila u crnoj dugoj haljini s apliciranim šljokicama u kojoj je nastupila na Glastonbury festivalu 2016. Za izradu haljine modnog brenda Chloe trebalo je 200 sati, a maksi haljina zapravo je jedinstvena jer nikada nije ušla u masovnu proizvodnju.

Stars Otkrili su tajnu čudesne transformacije Adele, evo što je sve morala raditi kako bi smršavila 45 kilograma!

Pjevačica je na svojem profilu objavila fotografiju iz dnevnog boravka u kojem se uživjela u festivalsko okruženje, priznajući kako je popila nekoliko cidera dok je gledala svoj nastup s Glastonburyja na TV-u.

Pjevačica je potom istu haljinu i obukla, a razlika u figuri je itekako vidljiva. 

U predzadnjem postu Adele je i objavila kako je izgedala na nastupu na Glastonbury festivalu 2016

‘’Ti si najljepša, najtalentiranija i najinspirativnija osoba na ovoj planeti’’,  ''Kakva kraljica'', ''Ovo je sve'', samo su neki od komentara na posljednji post njezinih brojnih pratitelja na Instagramu. 

Adelinu objavu  komentirao je i njezin dečko, 37-godišnji glazbenik i reper pod imenom Skepta, našalivši se kako  se napokon dočepao njezine Instagram lozinke.  

Slavna pjevačica se prošle godine, nakon tri godine braka, razvela od Simona Koneckog s kojim ima sedmogodišnjeg sina Angela, a mediji su se već tada raspisali o njezinom gubitku kilograma. No, tek je objavom svoje rođendanske fotografije Adele privukla pažnju velikom transformacijom.

Njezini bliski prijatelji za strane mediji otkrili su kako je to rezultat Adelinog discipliniranog i sve osvještenijeg  pristupa zdravlju. Adele ne jede više od 1000 kalorija dnevno, a redovito i vježba, najčešće u ranim jutarnjim terminima. 

Rezultati su zapanjujući,a izgleda da i Adele uživa u svojoj novoj vitkijoj figuri. 

Posjeti Miss7.24sata.hr