Prezabavno! Pogledaj kako su Brad Pitt, Sandra Bullock, Taylor Swift i druge zvijezde izgledale na maturalnoj

Screenshot/People
Vidi originalni članak
  • I poznati su jednom bili "obični klinci" koji su mjesecima planirali outfite i frizure za maturalnu večer
  • People magazin je objavio urnebesne fotografije popularnih zvijezda na dan njihovih maturalnih zabava 
  • Pogledaj Brada Pitta, Matthew McConaugheyja, Sandru Bullock, Jimmyja Fallona, Daniell Fishel, Candance Cameron Bure, Taylor Swift, Willa Ferrella i Johna Stamosa

Često zaboravimo da su i slavni nekad bili "obični ljudi", dapače i nesigurni i zbunjeni tinejdžeri kojima je maturalna večer bila dotad najveći događaj u životu. Pa su pomno birali haljine i odijela, preznojavali se oko toga tko će im biti pratnja, a frizure su im bile, iz današnje prespektive, smiješne. No, na maturalnoj se zabavi mora zablistati - tako je to, posebno ako odrastaš u Americi. Jimmy Fallon, Will Ferrell i  Matthew McConaughey su sami neki od uzbuđenih srednjoškolaca čije je fotografije prenio People magazine.

Modni prijedlozi Cvjetni uzorak: složili smo 4 odlična stajlinga u kojima glavnu riječ imaju - cvjetići

Na prvoj nam se slici zadovoljno smiješi popularni voditelj Jimmy Fallon koji je za tu priliku odabrao tamnoplavo odijelo. Poznati producent, glumac i voditelj izgleda prilično sretno u društvu svoje zgodne pratilje. Na slici pored se nalaze dvije zvijezde, Danielle Fishel i Lance Bass. Danielle je najpoznatija je iz popularne teen serije "Dječak upoznaje svijet". Lancea Bassa smo između ostaloga, gledali u filmu 'Zoolander'. Njih su dvoje u to vrijeme bili ljubavni par te su zajedno otišli na maturalnu.

Na lijevoj se slici nalazi je Candace Cameron Bure koja nam je najpoznatija po ulozi D.J. Tunner u megapopularnoj humorističnoj seriji "Puna kuća". Candance je na svoju maturalnu povela tadašnjeg tv-dečka, a bila je odjevena u jednostavnu malu crnu haljinu. S druge strane, Taylor Swift je bila pratnja jednom srednjoškolcu u MTV serijalu "Once upon a Prom" u kojem su se uskladili u ružičastim tonovima.

MODA Bijele traperice: 5 outfita koji će te uvjeriti da ih se isplati imati u ormaru

Bez obzira što su fotografije iz srednjoškolskih dana, malo tko neće prepoznati ovu dvojicu glumaca. Na lijevoj slici u crnom odijelu i zelenoj mašnici je simpatični Josh Duhamel, a na desnoj Will Ferrell kojem smo se smijali u mnogobrojnim TV komedijama. Da Will oduvijek ima smisla za humor pokazuje i zanimljivi detalj u njegovoj kosi. 

Izgleda da dobar izgled prati glumca Matthewa McConaugheya još od srednjoškolskih dana. Modno usklađeni, pratnja u plavoj haljini, a on s plavom mašnom, vjerujemo da su imali maturalnu zabavu za pamćenje. Još jedan oku ugodan glumac je svakako i John Stamos, popularni ujak iz serije "Puna kuća". Opasno je konkurirao partnerici što se tiče frizure, a odabrao je i najsmjeliji outfit od svih prikazanih.

I za kraj, prepoznatljiva Sandra Bullock je svoju maturalnu otplesala u slatkoj bijeloj haljinici s romantičnim pletenicama. S druge strane, šarmantni Brad Pitt je za svoju maturalnu večer odabrao svijetlo odijelo koje je upotpunio kravatom, a kombinaciju je zaokružio bujnom frizurom. Gledajući ove fotografije i mi bismo se rado barem na tu večer vratili u srednjoškolske dane!

Posjeti Miss7.24sata.hr