Predivna djeca Jasona Momoe i Lise Bonet odrastaju, na koga ti više sliče?

Shutterstock/instagram
Vidi originalni članak
  • Jasonu Momoi ostvario se dječački san - upoznao je glumicu Lisu Bonet, a tada je počela i njihova ljubavna priča
  • Lisa je poznata iz serije ''Cosby show', ali i po braku s glazbenikom Lennyjem Kravitzom s kojim ima 31-godišnju kćerku Zoë Kravitz
  • Jason i Lisa imaju dvoje djece, 13-godišnju djevojčicu i 10-godišnjeg dječaka, a mnogi su se pozabavili time na kojeg od slavnih roditelja više sliče

Časopis GQ krajem 2019. proglasio ga je muškarcem godine, a sigurno smo kako bi mu mnoštvo žena tu laskavu titulu uručile ponovo, i to osobno!  Jason Momoa mišićavi je zavodnik, uspješan je glumac, glasan aktivist i miljenik žena, a i kako mnogi mediji pišu, odličan suprug svojoj Lisi Bonet s kojom ima dvoje djece. Glumac rođen na Havajima (41) i 11 godina starija Lisa, koje se mnogi sjećaju po ulozi u seriji ''Cosby Show'', zaljubili su se 2005. godine. No, zapravo se radi o pravoj filmskoj ljubavnoj priči.

Bojanka za odrasle Evo prilike da detaljno prijeđemo svaki kutak njegova tijela: stigla je bojanka Jasona Momoe!

Jason je jednom prilikom ispričao medijima kako je Lisu na televiziji vidio kad mu je bilo osam godina, a svojoj je mami tada rekao kako ju želi. Lisa mu je bila velika inspiracija i uzor, a čak je i napravio frizuru kakvu je ona tada imala. Upoznao ju je dok je živio u hotelskoj sobi, a tada nije imao ni vlastiti automobil pa je za volan morala sjesti Lisa. 

Pomislio sam da ću ju uhoditi ostatak života i da ću ju osvojiti. I tome sam se stvarno posvetio. Nisam joj to rekao sve do trenutka kada smo dobili dvoje djece, inače bih ispao pomalo čudan. Oduvijek sam ju želio upoznati, oduvijek je za mene bila kraljica", izjavio je za strane medije.

Par se vjenčao 2017. godine na intimnoj ceremoniji u Topangi, gdje danas žive s kćeri Lolom Iolani Momoa (13) i sinom Nakoom-Wolfom Manakauapom Namakaehom Momoom (10)

“Oduvijek sam mislio da je biti tata cool! Oduvijek sam želio biti otac. Ugledao sam se na svoje ujake. Oni su mi bili idoli. Moji nećaci su tako sretni, bio sam pomalo ljubomoran jer nisam imao oca, pa sam oduvijek želio biti otac jednog dana”, otkrio je Momoa u jednom od intervjua stranim medijima.

Stars Jason Momoa se rasplakao "kao beba": Što je toliko dirnulo najzgodnijeg frajera svijeta?

Jednom prilikom medijima je i otkrio kako su djeca njegovo najveće umjetničko djelo, a uživa u njihovom odgoju. ''Gospode, obožavam to. Vrlo je lijepo. Želim da to bude najveća stvar koju ću ikada napraviti: odgojiti dobre ljude'', rekao je Jason. 

Ipak jednom je prilikom priznao kako ga pomalo i plaši odrastanje njegove kćerke. Na pitanje novinarke je i itada 12-godišnja Lola izlazi s dečkima, Jason je zanijekao te se našalio kako će ona postati časna

Čini se kako tata Jason sa suprugom Lisom uživa u odgoju svoje djece na pragu tinejdžerstva. Na svome Instagram profilu glumac nerijetko i podijeli sretne obiteljske trenutke. A neki mediji pozabavili su se i pitanjem na koga više sliče mališani. Nakoo, smatraju neki, jako podsjeća na svog oca, dok neki smatraju kako su djeca poznatih roditelja pokupila njihove najbolje karakteristike. 

Što ti misliš?

Posjeti Miss7.24sata.hr