Poznata Hrvatica objavila jedan od najdražih trenutaka iz djetinjstva. Možeš li je prepoznati?

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Tko od nas nije proveo bezbrižne trenutke djetinjstva uz jednu od najomiljenijih igračaka – mikrofon?
  • Marijana Batinić je objavila svoju fotografiju iz djetinjstva na kojoj u ruci ima svoju najdražu igračku
  • Po tome se nimalo ne razlikuje ni Ena, njezina petogodišnja kćerkica, a njezine je pjevačke izlete uz nezaobilazan rekvizit voditeljica objavila i na Instagramu

Dok u posljednjim danima trudnoće Marijana Batinić rado podijeli poneki slatki trenutak iščekivanja, nije zaboravila i objaviti pokoju zanimljivost vezanu uz kćerkicu Enu. Lijepa voditeljica tako je otkrila kako njezina petogodišnja mezimica voli društvene igre i drvene igračke, ali ipak jedna joj igračka ipak nezamjenjiva. Radi se o mikrofonu, a fotografiju kćerkice kako se igra s ovim neizostavnom igračkom iz djetinjstva Marijana je podijelila na Instagramu. ''Na koga li je?'', našalila se voditeljica, a zatim objavila svoju fotografiju iz 1989. godine gdje je baš poput Eme svoje bezbrižne trenutke djetinjstva provela – uz mikrofon. 

Svijet slavnih 'Blonde, ludilo!'' Marijana Batinić posvijetlila kosu prije povratka u Zagreb i pobrala same komplimente

''Ne pada jabuka daleko od stabla'', objavila je Marijana hashtag uz svoju fotografiju. 

Voditeljica i suprug Matej Pašalić broje još samo dane do poroda kada će u obitelj stići druga djevojčica. Marijana je svojim pratiteljima priznala kako u zadnjim tjednima trudnoće ima potrebu manijakalno čistiti dom ali i nabaviti sve što joj je pred očima. Za dolazak prinove Marijana se tako opskrbila pregrštom plišanaca kako bi svojoj drugoj princezi osigurala najugodniji dolazak u svoj dom. 

Stars Marijana Batinić odabrala ime za svoju curicu: ‘’Možete li pogoditi koje je?’’

Prije nekoliko dana Splićanka s adresom u Zagrebu je i dala 'mig' po kojem možemo nagađati kako će se kćerkica zvati. Uz fotografiju na kojoj u ruci drži cvijet, Marijana je napisala da slika govori više od riječi. 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr