Pogledaj kako su se Tarik i Lejla Filipović proveli sinoć slaveći 12 godina braka

Instagam
Vidi originalni članak
  • Voditelj i bivša miss Hrvatske u braku su 12 godina, a u njemu su dobili dva prekrasna sina Dinu i Armana
  • Bračni par odlučio je godišnjicu proslaviti na koncertu Marije Šerifović u Beogradu
  • Lejla je pažnju zaplijenila odabirom svoje kombinacije - kratkog šljokičastog kombinezona s puf rukavima

Prisjetimo se.. Voditelj i bivša miss Hrvatske tajno su se vjenčali  2007. godine, na Staru godinu u Zagrebu na tajnoj lokaciji.Osim njihovih roditelja na vjenčanju je bila tek nekolicina njihovih najbližih prijatelja. Sada bračni par ima dva prekrasna sina Dinu i Armana s kojima uživaju u svakom svom slobodnom trenutku. Sinoć su Tarik i Lejla odlučili proslaviti svoju 12. godišnjicu braka, u Beogradu na koncertu Marije Šerifović. 

 

ZVIJEZDE Lejla Filipović objavila svoju fotografiju iz djetinjstva, a imamo i Tarikovu!

Za ovu priliku odlučili su se posebno srediti. Prekrasna Lejla odjenula je kratki šljokičasti kombinezon s puf rukavima i crnim širokim remenom oko struka. U kombinaciju je uvrstila i minijaturnu crnu torbicu te crne sandale iznad gležnja, a cjelokupni outfit začinila je jednostavnom raspuštenom frizurom i sjajnim crvenim ružom na usnama. Tarik se odlučio na sivo karirano odijelo uz koje je iskombinirao bijelu košulju i crne kožne cipele, a kombinaciju je ukrasio bordo leptir mašnom.

 

Poznati na instagramu Tarik Filipović nas je nasmijao duhovitim komentarom na svoj račun

Objavu su komentirale voditeljica Antonija Stupar Jurkin, glumica Nataša Janjić, manekenka Anita Dujić i mnogi drugi poznati koji su im poželjeli još puno sreće u daljnjim bračnim godinama. Da su se na koncertu prilično dobro zabavili dokazuju to i storiji koje je objavila bivša misica na Instagram profilu. Uz pjesmu, ples, hranu, ali i dobro društvo, sretno su krenuli u početak 2020. godine. 

IN PAR Lejla i Tarik Filipović jednostavno zrače

Posjeti Miss7.24sata.hr