Pogledaj kako obitelj Beckham uživa na Jadranu

miss7
Ah, kako li samo guštaju...
Vidi originalni članak

Strani mediji pišu kako cijela obitelj Beckham svoj odmor provodi u Hrvatskoj te da ih je navodno na to potaknula serija 'Igra prijestolja' koja se snimala u Hrvatskoj. No, iako ne bismo imali ništa protiv toga da ugostimo slavne Beckhamove, oni ipak nisu odabrali hrvatsku, nego crnogorsku obalu. A po Instagram objavama koje svako malo objavljuju, vidi se da bračni par koji je nedavno proslavio 19 godina braka, i njihova djeca, itekako uživaju. 



Victoria je iskoristila priliku da se i našali s Davidom, pa je objavila sliku na kojoj je napisala kako nije ni čudo da su djeca ostavila tatu i otplovila jer ih sramoti. Iako je jedan od najpoznatijih nogometaša na svijetu, možda bi mu ipak malo više koordinacije na labudu za napuhavanje dobro došlo.

Par sa sinovima Brooklynom, Romeom, Cruzom te kćeri Harper Seven većinu vremena provodi u moru i u razgledavanju obale.  Za što ljepšu scenografiju na svojim fotkama, unajmili su brod. 

Kad ne uživaju u kupanju i ploveći na brodu, vrijeme provode u luksuznoj vili s nevjerojatnim pogledom na more. 

David je podijelio sliku kako njegovi sinovi oduševljeno gledaju u more i čekaju zalazak sunca. 

POZNATI I DIJAMANTI Victoria Beckham pokazala svoj četrnaesti zaručnički prsten. Dobro si pročitala - četrnaesti!
Beckhamovi i ovim objavama pokazuju kako su povezani i koliko vole jedni druge, a roditelji koriste svaku priliku kako bi nahvalili svoju djecu. Osim Victorije i Davida, i njihovi sinovi Brooklyn i Romeo revno objavljuju slike s odmora. 
 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr