Pogledaj kako će Mate Rimac i njegova Katarina slaviti u Livnu nakon crkvenog vjenčanja

Pixsell Zadnje pripreme za za svadbeno veselje Mate Rimca i Katarine Lovrić
Vidi originalni članak
  • Mate Rimac i Katarina Lovrić vjenčali su se u tajnosti početkom svibnja, a sada će pripremiti i svadbeno slavlje za uzvanike u Livnu, gradu iz kojeg vuku korijene
  • Nakon crkvenog vjenčanja gosti će okupiti u bajkovitom staklenom šatoru na Livanjskom polju, a pojavile su i prve fotografije svečane lokacije
  • Svadbeno veselje je i ispred kuće Matre Rimca gdje pozornost plijeni i parkirana Nevera

Sklapanje braka o kojem se najviše priča ove godine zasigurno je ono Mate Rimca i Katarine Lovrić koji, nakon civilnog vjenčanja u svibnju, svoje crkveno 'sudbonosno da' izriču danas. Svadbeno veselje u okolici grada koje ih oboje povezuje, Livna, održat će se potom u velikom šatoru sa staklenim krovom, a pojavile su se i prve fotografije pomno osmišljene i svečane lokacije.

Stars Mate Rimac objavio fotografiju na kojoj ističe što mu je najvažnije u životu: 'Ona vrijedi milijun Nevera!'

Nekoliko stotina uzvanika će se smjestiti, kako doznaje Gloria, u šatoru na predivnom imanju na Livanjskom polju okruženim zelenilom i, prema posebnoj mladenkinoj želji, balama sijena. 

Mate Rimac u tajnosti je oženio dugogodišnju djevojku Katarinu Lovrić u Vili Dalmacija u Splitu

Zabavu će svatovima osigurati Bajaga i Zabranjeno pušenje, a navodno je velikane regionalne glazbenike na svome vjenčanju upravo poželjela Katarina. 

Kakva će biti njezina haljina može se samo nagađati. Ipak, kako je doznala Glorija, Katarina je po jednu od najvažnijih haljina u svome životu otputovala u Milano.

Haljina i drugi detalji s vjenčanja i svadbenog slavlja, barem se mladenci nadaju, neće procuriti kako su svoje uzvanike  zamolili da se suzdrže od objavljivanja fotografija na društvenim mrežama

Također, ispred kuće Mate Rimca sve se organizira za svadbeno slavlje,  a okućnica je ukrašena bijelim suncobranima i balama sijena.

Pozornost gostiju i prolaznika zasigurno i plijeni i parkirana Nevera.

Djevojačku večer Karatina je provela u najdražem društvu u Livnu dok je Mate okupio svoju ekipu i zbavio se u Crnoj Gori. I Mate i Katarina vuku korijene iz hercegovačkog garda Livna u kojemu su se i upoznali
 
Crkveno vjenčanje dolazi nedugo nakon civilnog vjenčanja u krugu najuže obitelji i prijatelja u Vili Dalmacija podno Marjana. Tako su se tajno su vjenčali početkom svibnja nakon sedam godina veze, a danas pripremaju slavlje za više stotine uzvanika u gradu iz kojeg vuku korijene. 

Posjeti Miss7.24sata.hr