Ples sa zvijezdama: Bojana Gregorić slomila nos partneru, komentari na Mešina, zbrka s bodovima...

Vidi originalni članak
  • Bojana Gregorić Vejzović i Gordan Vogleš u prvoj emisiji „Plesa sa zvijezdama“ plesali su uživo quickstep te su svojom izvedbom oduševili žiri
  • Međutim, kasnije su otkrili da pripreme nisu prošle tako glatko kao sam nastup – morali su brzo „odstepati“ u bolnicu, jer je u jednom okretu Bojana zakačila Gordana i slomila mu nos
  • Ako je suditi prema početku, čini se kako će nova sezona „Plesa sa zvijezdama“ biti vrlo zanimljiva…

„Uvježbavao me jednu vrtnju, razgovarao je s laktom. Govorio je brže, brže, a onda je nakon zadnjeg okreta rekao da je bio odličan, ali da sad moramo u bolnicu“, izjavila je nakon nastupa Bojana, koja je u mladosti plesala balet pa otprije ima iskustva s plesom. „Da, nos je bio strgan kompletno, ali što je, tu je, show must go on“, rekao je kasnije Gordan u backstageu. 

Inače, zvjezdanu postavu nove sezone plesnog showa čine Bojana Gregorić, Lucija Lugomer,  Vlatka Pokos, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Jelena Perić, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić, Pedro Soltz i Matija Lovrec.
Emisiju vode Igor Mešin i Maja Šuput, a članovi žirija su Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec, Igor Barberić i Franka Batelić.

U prvoj emisiji showa gledatelji nisu imali pravo glasa (moći ćeš glasati sljedeće nedjelje), odnosno, nije bilo ni ispadanja. Bio je to tek „pokazni show“, a natjecatelji su doista dali sve od sebe. 

Međutim, bilo je i nekih „gafova“. Nakon emitiranja krenule su salve komentara na društvenim mrežama na račun voditelja Igora Mešina. Mnogi su komentirali kako Igor zamuckuje i ima problema pri izgovaranju riječi. „Zašto Mešin frflja?“, „Je l' se meni čini da Mešin ima neku upalu zuba ili slično nešto?!“, „Da nije malo previše alkohola u pitanju?“, bili su tek neki od komentara. Što se tiče Maje Šuput, komentari su (uglavnom pozitivni) bili o njenoj smjeloj modnoj kreaciji. 

Gledatelji showa ostali su zbunjeni kada je Igor Mešin, prilikom presjeka bodova kandidata, pročitao da se plesni par Matija i Helena nalaze na posljednjem mjestu sa 17 bodova prije nego što su oni uopće nastupili i prije nego što im je žiri uopće dodijelio bodove. Nije dugo trebalo da ovaj gaf pokrene lavinu komentara na društvenim mrežama. „Kako su prije plesa znali bodove ako je uživo?“, napisao je komentator. „Malo ste se zeznuli sad i dali do znanja da su ocjene namještene na tablici. Matija i Helena sa 17 bodova, a još nisu ni plesali“, primijetila je komentatorica. Matija i Helena na kraju su imali 16 bodova, a Mešin se ispričao gledateljima zbog gafa. 

Filip Vidović i Paula Jeričević oduševili su žiri (i izmamili im suze) te su završili na prvom mjestu sa 30 bodova. „Od prve sezone 'Plesa sa zvijezdama' sam želio biti u tom showu! I sada kad sam tu, želim dati svoj maksimum i još više, želim puno učiti i napredovati, pomaknuti svoje granice i uz to se super zabaviti, upoznati neke zanimljive nove ljude i sklopiti nova prijateljstva“, izjavio je Filip. 

Posjeti Miss7.24sata.hr