Petogodišnja Harper Beckham s mamom je dizajnirala posebnu majicu

Wenn
Kći Victorie i Davida Beckhama od malih nogu pokazuje talent za umjetnost, a njena mama to je iskoristila na divan način
Vidi originalni članak

Beckhamovi su očito jako ponosni na postignuća svoje djece, bilo da se radi o Brooklynovom fotografskom talentu, Romeovoj manekenskoj ili Cruzovoj pjevačkoj karijeri. A izgleda da najmlađa članica obitelji ima umjetničke sklonosti, koje je mama Victoria sada iskoristila u dizajnerske, ali i humanitarne svrhe. Tako je crtež 5-godišnje Harper završio na majici koja će pomoći u prikupljanju sredstava za borbu protiv AIDS-a.

A ako vam ovaj crtež već izgleda jako poznato, to je zato što ga je David Beckham već prošle godine pretvorio u tetovažu.

Ovo nije prvi put da se ponosni roditelji hvale Harperinim umjetničkim talentom na Instagramu, a uspoređujući nove crtež s ovim kojeg je nacrtala kad je imala četiri godine, već možemo vidjeti veliki napredak.

 

 

Victoria već par godina aktivno sudjeluje u ovoj humanitarnoj akciji kao UN-ova ambasadorica za borbu protiv AIDS-a, no ovo je prvi projekt na kojem je surađivala s nekim.

"Proteklih nekoliko godina dizajnirala sam ekskluzivne majice za Svjetski dan AIDS-a kako bi pomogla u prikuplljanju sredstava, ali i osvještavanju javnosti o ovom važnom danu," izjavila je Victoria. "Ove godine, po prvi put kreirala sam i majicu za djecu, uz pomoć svoje kćeri."

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr