Par minuta prije vjenčanja mladenka je shvatila za koga se udaje

Screenshot
Fotografija koja otkriva istinu - uoči samog vjenčanja, mladenka je uhvatila drhtavu mladoženjinu ruku i sve joj je bilo jasno
Vidi originalni članak

Samo nekoliko trenutaka prije vjenčanja, mladenka Maggie Earwood doznala je za kakvog se točno muškarca udaje, a taj trenutak spoznaje slučajno je uhvatio fotograf čija je fotografija dotaknula srca diljem svijeta. Maggy i njezin sadašnji suprug, marinac Caleb Earwood, skupa su od srednje škole i od početka veze znali su da će ostati zajedno. No, na sam dan vjenčanja, tek nekoliko trenutaka prije početka ceremonije, Caleb je znao da nešto mora učiniti. Nešto što ne može čekati. 

Morao se pomoliti sa svojom budućom suprugom. 

“Započinjali smo prve korake svog zajedničkog života i nismo poželjeli učiniti nijedan korak bez Božjeg blagoslova", Caleb je rekao za Today. “Zahvalio sam se Bogu što me je blagoslovio pametnom i lijepom ženom i njezinom divnom obitelji koja vjenčanjem postaje i moja". 

Kad je pružio i stisnuo svojom drhtavom rukom mladenkinu i rekao joj da se moraju pomoliti, nju je njegova gesta dirnula do suza jer je tada shvatila za kako se zapravo čudesnog muškarca udaje, a ovaj nezaboravan prizor uhvatio je fotograf Dwayne Schmidt i podijelio je na svom Facebooku, a prizor dvoje mladih ljudi u molitvi na početku svog zajedničkog života dodirnuo je mnoga srca diljem svijeta. Je li i tvoje? 

Posjeti Miss7.24sata.hr