Pamela Ramljak se sredila pa poručila: Sad ovakva čekam muža, možda me negdje izvede!

Instagram@lejla.fili Pamela Ramljak
Vidi originalni članak
  • Pamela Ramljak estetiku ne prepušta slučaju - pažljivo bira komade kojima uređuje svoje interijer, a posebno se to odnosi i na modne outfite te dodatke
  • Za jednu modnu kombinaciju koju nije stigla obući za vrijeme ljetovanja, Pamela nije htjela 'zakinuti' svoje pratitelje
  • Zato je uskočila u žutu haljinu, upotpunila je detaljima modne kuće Louis Vuitton te spremno pozirala svojim pratiteljima koji su nagradili komplimentima

Da su dani godišnjih odmora pomalo iza nas pokazuju su nam i osobe iz javnog života na svojim Instagram profilima. Dok su neki pohitali kod svojih omiljenih frizera na njegu kose ili već ispijaju ‘povratničke’ kavice u svojim gradovima, neke od njih, poput Pamele Ramljak, pokušavaju nadoknaditi propušteno. Mama dvoje djece, Antuna i male Marie, priznala je kako zbog neočekivanog raspleta na godišnjem odmoru propustila obući jedan poseban outfit pa je zato po povratku u metropolu spremno pozirala u njemu, a  usput se i našalila

S društvenih mreža Balmain, Louis Vuitton, Valentino... Pamela Ramljak u svom je stajlingu spojila slavne modne marke. Sviđa li ti se?

‘’Ovaj outfit je čekao neku večeru na moru s kumovima i mužem, ali kako to obično biva... Prvo Antun viroza, pa Maria, onda nenadani raniji povratak za Zagreb i ništa od toga. Sad ovakva čekam muža možda me negdje izvede’’, napisala je 41-godišnja pjevačica. 

Pamela je tako pozirala u žutoj haljini dugih rukava, koju je upotpunila detaljima luksuzne kuće Louis Vuitton - smeđem remenu te wedges sandalama sa zlatnom potpeticom. 

Pamela je u prvi plan i stavila svoje vitke noge, a dojam ekskluzive i tajnovitosti za fotografiju je nastojala postići sunčanim naočalama. Komplementi njezinih pratitelja, naravno, nisu izostali. 

‘’Ma baš lijepa’’, ‘’Ako treba, čuvam djecu, ovako zgodna moraš van’’, ‘’Predivna’’, ‘’Žuto ti baš lijepo pristaje’’, neki su od komentara. 

S Pamelom su se našalile i njezine prijateljice te kolegice iz nekadašnjeg benda Feminnem. Ivana Marić tako je joj je poručila kako bi bilo dobro da joj suprug Mladen Salajster pričuva djecu,a da se ona sama izvede van. 

Pamela Ramljak pokazala nevjerojatne trbušnjake i otkrila kako vježbanje - uopće nije zahtjevno!

‘’Hajde ti lijepo skini tu haljinu pa ga čekaj, a  ovo obuci na kavu nekad sljedeći tjedan’’, našalila se i Neda Parmać. 

Pamela je već do sada pokazala kako je ljubiteljica modnih odabira s potpisom kuće Louis Vuitton. Nedavno se tako pohvalila stylingom s ljetne destinacije koji je upotpunila ružičastim "LV Initiales"  remenom, također s potpisom te kuće, a ranije ga je znala iskombinirati Louis Vuitton torbom "V Tote BB". 

Sviša li ti se posljednji Pamelin outfit? 

Posjeti Miss7.24sata.hr