Ovo je po Mirandi Kerr temelj bračne sreće

Getty/Guliver
Ona je majka, uspješna poslovna žena i supermodel, ali kod kuće je, izgleda, samo lijepa ženica
Vidi originalni članak

Čitajući intervju australskog modela i vlasnice kozmetičke kompanije Kora Organics, Mirande Kerr, objavljen u digitalnom magazinu The Edit, malo smo se iznenadili. Naime, Miranda, koja se nedavno udala za milijardera Evana Spiegela, kad je upitana za tajnu sretnog braka, odgovorila je da je potrebno malo se potruditi za supruga, dočekati ga s posla u lijepoj odjeći i s finom večerom. 

"Na poslu sam drugačija i stalno naređujem: "Moramo učiniti ovo", “Hoću da se to dogodi", ali kod kuće postajem sva ženstvenija i potičem Evana da se osjeća muževnije. Moja baka me je naučila da su muškarci vizualnija bića od nas i da se moramo malo potruditi. Zato kada on dolazi kući s posla, potrudim se odjenuti lijepu haljinu, upalim svijeće i uživamo u večeri zajedno", rekla je Miranda. 

Dakako, ne želimo reći da ima išta loše potruditi se oko svog muškarca, ali ne možemo se ne upitati kako Miranda, koja je i sama jako uspješan model i vodi veliku tvrtku Kora Organics, ne spominje da bi i suprug možda nju trebao kadgod dočekati kad se ona vrati s posla... 

Posjeti Miss7.24sata.hr