Ove slavne cure su ovisne o adrenalinu i na odmoru

Instagram
U potrazi za ljetnim uzbuđenjima? Možda te ove ovisnice o adrenalinu inspiriraju za nikad uzbudljivije ljetovanje
Vidi originalni članak

Dok ih gledamo kako samouvjereno i elegantno koračaju crvenim tepihom u skupocjenim haljinama sa pomno odabranim frizurama i savršenim make- upom ne bismo niti pomislili da su one, barem ne kada je godišnji odmor posrijedi, prave ovisnice o adrenalinu. No,trendseterica Paris Hilton, glazbena diva Beyonce, glumica Reese Witherspoon baš kao i zavodljiva Elle Macpherson svojim su nas sportskim vještinama u potpunosti oduševile. Pokazale su nam zašto im se i na godišnjem odmoru ledi krv u žilama.
Kada bira destinacije za odmor, trendseterica Paris Hilton nerijetko prednost daje bajkovitim Havajima. Upravo je tamo spoznala ljepote ronjenja i od tada je velika zaljubljenica u dubine. "Svake si godine postavim novi cilj - zaroniti još dublje. Vidjeti što se sve to dolje skriva. Nije lako ali osjećaj nakon izlaska iz vode je neopisiv. Ne znam s čim bih to usporedila. Osim toga osjećam se poput sirene", rekla je bogata nasljednica kojoj je školjka koju je sama izronila najdraži suvenir s putovanja.

Slično razmišlja i glumica Reese Witherspoon koja obožava sve što je vezano uz more, ocean i rijeku. Prije nekoliko godina upisala je tečaj surfanja s veslom, a sada je toliko dobra u tome da znanje i vještine prenosi najmilijima. Ništa joj manje nisu zabavne niti obiteljske avanture s kajakom, a baš se nedavno vratila s jedne i dojmove podijelila na Twitteru. "Preživjeli smo avanturu kajakom u Kanadi", stajalo je u njezinu postu.

Pjevačica Beyonce nikada nije bila velika ljubiteljica visina. No, to ju nije spriječilo da skoči s jedne od najvećih građevina, Auckland Sky Towera u Novom Zelandu. Slobodni pad od tada Beyonce obožava i tu navalu adrenalina, straha i u konačnici sreće priušti si kada god joj se pruži prilika. A naziv diva tog dana, osim hrabrošću, opravdala je i odabirom Isabel Marant kombinezona koji je bio pun pogodak.

Australski model Elle Macpherson kaže kako su vodeni sportovi njezin omiljeni način zabave, ali i sporta. Idealna kombinacija. Zato se i zaljubila u skijanje na vodi koje je savladala već nakon samo nekoliko pokušaja. Danas je već prava profesionalka koja mami poglede kada god stane na skije. Uz takve vještine, ali i tijelo i jasno nam je zašto.

 

miss7 retro: Jesi li već poslala razglednicu ovog ljeta?

Posjeti Miss7.24sata.hr