Ovako su Valentinovo proslavile poznate Hrvatice... Moramo priznati, uživaju!

Instagram @pamelaramljak
Vidi originalni članak
  • Na Instagram storyjima ili postovima domaće zvijezde pokazale su kako slave Valentinovo
  • Neke su dobile cvijeće, a neke se samo dobro šale
  • Nataša Janjić, Maja Šuput, Bojana Gregorić, Iva Jerković, Antonia Šerić i druge dame su nam u fokusu 

Bile u vezama ili ne, čini se kako poznate Hrvatice vole slaviti Valentinovo. Bile prave zaljubljenice u ljubav ili su pomalo samoironične po pitanju Valentinova, njih osam nas se posebno dojmilo svojim objavama na Instagramu...

Ljupka Gojić Mikić

Da je Mihael Mikić pravi romantičar i nakon toliko zajednički Danova zaljubljenih, dokazala je Ljupka Gojić Mikić ovim postom. Predivni crveni tulipani su pravi floralni odmak od tipičnih crvenih ruža. Ovo je i dobra smjernica svim ostalim muškarcima koji ne znaju kakvo bi cvijeće poklonili ženama, a da ne budu poput svih ostalih... Ne brinite muškarci, volimo mi i slatko!

Antonia Šerić

Na svom storyju pjevačica Antonia Šerić je podijelila preslatki status i pjesmu koju joj je posvetio suprug Aljoša. Baš poput pravih zaljubljenih parova, njima je Dan zaljubljenih svaki dan. Kako Antoniji Šerić u opisu profila stoji da je "Aljoša's Wifey" ove ljubavne glazbene ode nas ne čude. Sretno vam Valentinovo, dragi Šerići!

Pamela Ramljak

Pjevačica Pamela Ramljak sa storyjima povodom Dana zaljubljenih započela je već jučer. Uz hashtag #napokonsami<3, atraktivna plavuša je dala naslutiti da su ona i njezin suprug Mladen Salajster krenuli put mora. Oduševio nas je njezin story iz pjenušave kade koji daje naslutiti da je par proveo ugodnu večer uz film. Već jutros na novom storyju je prikazala prekrasan izlazak sunca pa smo sigurni da će Valentinovo za Pamelu i Mladena biti još ljepše i romantičnije.

Bojana Gregorić Vejzović

Znamo da lijepa glumica i bivša balerina ima smisla za humor. Dok je pozirala sama u lokalu na prvoj jutarnjoj kavi, Bojana je objavila status ispod slike: "Što ćeš naručiti prvo, Enese Vejzoviću? Kavu, čaj ili mene?". Par Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović u braku su od 2006., a u tom skladnom odnosu dobili su sina Raula i kćer Zoe.

Maja Šuput

Ova žena zna kako se slavni Dan zaljubljenih. Uz predimenzionirani paket s potpisom cvjećarnice JS Atelier. Ovaj divni buket raskošnog pakiranja osvojio je brojne dame naše scene. Sadržaj je sasvim poznat - unutra su predivne crvene ruže. Maja se odmah i stajlingom uklopila u Valentinovo - odabrala je bijele salonke i sunčane naočale u obliku srca.

Iva Jerković

I ova je dama uživala u cvjetnim buketima s potpisom JS Ateliera. Iva Jerković nas je tako iznanadila količinom ruža koje su je okružile. Moramo priznati da ne bi bilo čudo da su ovom pažljivom gestom obradovali i tajni obožavatelji. 

Nataša Janjić

Za kraj, nismo mogli odoljeti storyju koji je objavila glumica Nataša Janjić. Glumica je u visokom stupnju trudnoće, uskoro njezin partner ortoped Nenad Medančić i ona očekuju i dijete, pa smo uvjereni da su joj trenutno tisuće sitnica bitnije od darova za Dan zaljubljenih. Kao inspiraciju za Valentinovo potražila je u karikaturama mlade splitske umjetnice Tisje Kljaković Brajić. Kako smo i sami veliki fanovi ovih satiričnih prikaza tradicionalne dalmatinske obitelji, jednostavno smo se morali nasmijati...

Hana Rodić

Sada kada joj njezin Gospodin Savršeni, Goran Jurinec, sve češće dolazi u posjet iz Njemačke u Hrvatsku, atraktivna od nedavno YouTuberica Hana Rodić doslovno blista. Oni su svoju ljubav odlučili malo i utržiti (hej, pa upoznali su se na televiziji). Tako je Hana predstavila svoju novu reality epizodu u kojoj je povodom Dana zaljubljenih kuhala za svog odabranika. Doista, od ovog para možemo očekivati svašta...

Posjeti Miss7.24sata.hr