Ovako danas izgledaju sinovi Britney Spears, tinejdžeri nad kojima otac ima 70% skrbništva

Instagram/Getty
Vidi originalni članak
  • Pop pjevačica Britney Spears (38) bila je u braku s Kevinom Federlineom od 2004. pa do 2007. godine
  • Za vrijeme trogodišnjeg braka par je dobio dvojcu sinova - 2005. godine Seana, a godinu kasnije Jaydena
  • Dječaci su danas tinejdžeri te nas je zanimalo kako danas izgledaju

O sinovima poznate pop pjevačice Britney Spears mnogo se pisalo 2007. godine kada je pjevačica doživjela živčani slom. Britney se tada slomila pod teretom slave, a u isto vrijeme prolazila je kroz razvod od supruga Kevina Federlinea. Tada 25-godišnjakinja, pjevačica je privremeno izgubila i skrbništvo nad sinovima Seanom i Jayden Jamesom.
 

Slavni sinovi Wow! Dvojica najmlađih sinova Piercea Brosnana su već odrasli - i prezgodni

Bivši supružnici Britney i Kevin natezali su se oko skrbništva i time punili medijske stupce. Bivši plesač Kevin, 2017. godine je progovorio kako izgleda njihovo zajedničko skrbništvo nad sinovima te je rekao: ''Mama im je bila na azijskoj turneji sve do sredine lipnja i tada su djeca bila sa mnom. Kad se vratila, logično je bilo da do kraja mjeseca budu s njom, a to je značilo da na Dan očeva neće biti sa mnom. Tako je to kod zajedničkog roditeljstva, moraš biti spreman propustiti neke stvari koje bi doista volio raditi s djecom, dane kad bi doista volio biti s njima.'' Kevin danas uz Seana i Jaydena ima još četvero djece, a kao i Britney, vrlo često na društvenim mrežama dijeli njihove zajedničke trenutke. 
 

Prošle godine 70 posto skrbništva nad Seanom koji danas ima 14 godina te njegovim mlađim bratom Jaydenom Jamesom (13), pripalo je Kevinu, a 30 posto Britney. Kevin je zatražio da se poveća i alimentacija koja je dosad iznosila 20 tisuća dolara mjesečno. 

Obiteljsko stablo Opa! Sinovi Pamele Anderson postali su odrasli momci i baš su jako zgodni

 

Iako sa sinovima ne provodi svaki dan, pjevačica se trudi da ima dani, kad se vide, budu ispunjeni aktivnostima i zabavom pa smo tako na njezinom profilu mogli vidjeti da su bili na izletu u Disneylandu, u posjeti egzotičnim životinjama i jednostavno uživali u međusobnom društvu. 
 

 

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE":

Your browser doesn’t support HTML5 video



 

Posjeti Miss7.24sata.hr