Otišla je iznenada i tako prerano...

Getty/Guliver
U 46-oj godini života preminula je Dolores O'Riordan, pjevačica grupe The Cranberries
Vidi originalni članak

Dolores O'Riordan, pjevačica irskog rock benda The Cranberries, iznenada je umrla jučer (ponedjeljak) u 46-oj godini, potvrdila je njezina PR agencija te zamolila sve da poštuju privatnost Doloresine obitelji koja je u nevjerici. Pjevačica je navodno preminula u hotelskoj sobi u Londonu gdje je doputovala na snimanje novih pjesama, no uzrok smrti je nepoznat. 

Dolores O'Riordan proslavila se s grupom The Cranberries u čijem je sastavu bila 13 godina, a nakon što je neko vrijeme imala samostalnu karijeru i objavila da boluje od bipolarnog poremećaja, ponovno se vratila svom bendu koji je tijekom karijere prodao više od 40 milijuna albuma. Svojim hitovima, poput pjesama Zombie, Linger, Just My Imagination i Animal Instinct kojima je odzvanjao Doloresin specifičan vokal osvojili su svijet, a pjevačica se našla na listi deset najbogatijih žena u Irskoj. U dvadesetogodišnjem braku s Donom Burtonom, menadžerom Duran Durana dobila je troje djece, no taj brak nije izdržao. 
Iznenadna smrt pjevačice je pogodila i njezine brojne fanove i kolege, a u povodu njezine smrti oglasio se i irski predsjednik Michael D. Higgins izjavivši da su 'Dolores O'Riordan i The Cranberries imli neizmjeran utjecaj na rock i pop glazbu u Irskoj i diljem svijeta". 

 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr