Romantična strana ovogodišnjeg Oscara: Ovo su najslađi parovi s crvenog tepiha!

Instagram Screenshot
Vidi originalni članak
  • Osim toga tko će imati kakvu haljinu (ili hlače) posebno nam je zanimljivo pratiti i koja će se zvijezda s kime pojaviti na crvenom tepihu na dodjeli najvažnije filmske nagrade 
  • Ova godina bila je prepuna već dobro poznatih nam holivudskih parova
  • Evo najslađih parova s crvenog tepiha!

Mia Kunis i Ashton Kutcher (aka Jackie&Kelso)

Mia i Ashton, koje volimo još otkako su bili Jackie i Kelso u Ludim 70-ima, oduševljavaju i dan danas gdje god se pojave. Iako ni jedan ni drugi nisu čekali kipića, svejedno su krali pažnju na crvenom tepihu jer - gdje ovako slatki i zgodni nisu mogli proći neprimjećeno. 

Javier Bardem i Penelope Cruz

Za mnoge žene jedan od najljepših muškaraca na svijetu i za mnoge muškarce jedna od najljepših žena na svijetu, španjolski power couple Javier Bardem i Penelope Cruz zabljesnuli su na crvenom tepihu. Iako kući nisu odnijeli Oscara, svejedno su ušli u povijest jer je ovo prvi puta da je jedan par bio nominiran iste godine, on za najboljeg glumca u filmu “Being the Ricardos", a ona za najbolju glumicu u filmu “Parallel Mothers”.

Kourtney Kardashian i Travis Baker

Reality zvijezda Kourney Kardashian i bubnjar benda Blink 182 mjesecima pune portale svojim izljevima nježnosti u javnosti. Par koji se ponaša poput zaljubljenih školaraca nije se libio svoju ljubav pokazati ni na crvenom tepihu i upravo su nam zato toliko i slatki.

Kristen Stewart i Dylan Meyer 

Kristen Stewart ove je godine po prvi puta nominirana za prestižnu nagradu Oscara, a na crvenom tepihu pažnju plijenila svojim neuobičajenim outfitom. Uz nju je bila i djevojka Dylan Meyer, a zajedno su izgledale prekrasno.

Will Smith i Jada Pinkett Smith

Prije nego je iznenadio čitavu publiku i gledaoce napadom na voditelja radi šale na račun njegove žene, Will Smith i Jada Pinket Smith izdominirali su crvenim tepihom na još jednim Oscarima. Will Smith je kasnije osvojio i Oscara za najboljeg muškog glumca te se ispričao Akademiji i gledateljima kazavši kako, baš poput uloge koju je igrao, je čovjek koji mora štitit svoju obitelj. Je li pretjerao ili ne prosudi sama, ali svakako zaslužuju mjesto na ovoj listi.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr