Opa! Rođendansku haljinu J. Lo stvarno treba vidjeti

Getty/Guliver
Naša omiljena celebrity cura danas slavi 48. rođendan - a priredila je i party, u svom stilu!
Vidi originalni članak

Tko se boji godina još?! Kad vidimo kako je Jennifer Lopez u Miamiju proslavila 48. rođendan, sasvim nam je jasno da su godine samo broj. Novi dečko, bivši igrač bejzbola Alex Rodriguez, ekipa na plesnom podiju, twerkanje i haljina koja puno više otkriva nego skriva - svi elementi su bili tu za senzacionalnu večer.  

I dok je gledamo kako sjaji u 48-oj godini, morali smo se zapitati, kako joj, kvragu, to uspijeva?! E, pa, drage naše missice, puno je tu truda uloženo, a neke tajne svoje ljepote Jennifer je sama otkrila: "Način razmišljanja jako utječe na izgled. Trudim se izgovarati afirmacije za dobro zdravlje i pozitivno misliti. To me smiri i zahvaljujući tome mogu se suočiti sa svime što me čeka u danu. Stalno se podsjećam kako sam sretna što imam djecu, što smo svi zdravi i što živim ovakav život". 
 

Ipak, osim ovih afirmativnih misli, ima tu i dosta znoja i samodiscipline: J. Lo radi kardio-trening i vježba po metodi trenerice Tracy Anderson, pridržava se alkalne prehrane, pazi da uvijek odspava osam sati, ne puši i nikad ne pije. Ali, kad se vidi rezultat, možemo samo reći, isplati se! Sretan rođendan, Jennifer! 

 

Posjeti Miss7.24sata.hr