"Ona mi je čuvala leđa". Lejla Filipović se prisjetila tko je bio uz nju kada joj je oduzeta kruna Miss Hrvatske

Instagam
Vidi originalni članak
  • U svojoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama, Lejla Filipović se prisjetila skandala koji se odvio na natjecanju za Miss Hrvatske 1998. godine
  • Mlada Dubrovkinja je tada odnijela pobjedu, no titula joj je oduzeta, a sada se osvrnula na to tko joj je u tim teškim trenutcima iskazao potporu
  • Riječ je o još jednoj bivšoj missici - Anici Kovač, a dvije prijateljice su uskočile u manekenske uloge i postala zaštitna lica nove kozmetike

Bivšu Miss Hrvatske Lejlu Filipović ponovno smo imali priliku vidjeti u ulozi modela jer je uz prijateljicu Anicu Kovač postala zaštitno lice novih Bela Glow proizvoda. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu se osvrnula na samu kampanju te je istaknula kako je uživala u divnom druženju sa sjajnom ženskom ekipom.

Osvrnula se i na dugogodišnje prijateljstvo koje je, baš kao i titula najljepše Hrvatice, veže uz Anicu Kovač. "U društvu jedne od najljepših, a to je i svijet prepoznao. Nekada davno kada su se krune oduzimale i kada mi je bilo najpotrebnije ona mi je čuvala leđa... a sada čuvam ja njoj barem na fotografiji", istaknula je Lejla.

Beauty Lejla Filipović i Anica Kovač pokazale kako nositi popularni puder/losion za lice i tijelo

Objava je bila obasuta nizom komplimenata oduševljenih pratiteljica. "Prekrasne žene. Prekrasne", "Predivne ste. Bile i ostale", "Ajme koliko ste lijepe", "Neprolazna ljepota", "Žena ženi nije uvijek vuk. Predivna priča i predivne žene", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Podsjetimo, Lejla se te 1998. godine našla u središtu najvećeg skandala koji je potresao izbor za najljepšu Hrvaticu. Premda je odnijela pobjedu, samo nekoliko dana nakon izbora ona joj je oduzeta uz objašnjenje da su glasovi pogrešno prebrojeni. Mladoj Dubrovkinji su htjeli oduzeti krunu, a novom Miss Hrvatske proglašena je Ivana Petković, koja je dobila najveći broj glasova čitatelja dnevnih novina i televizijskih gledatelja.

Beauty U Šibeniku su se u izboru ljepote natjecale mame: Ovo je najljepša mama u Hrvatskoj u 2021.

"Krunu mi mogu oduzeti samo fizički! Stvar je u mom imenu i prezimenu. Nakon ovakvih skandala ne znam koja će majka pustiti svoju kćer da se kandidira na izbor za najljepšu djevojku. Milan Šećković očito ima svoje razloge koje sada ne želim navoditi. Na ovaj izbor prijavila sam se unatoč svojoj muslimanskoj vjeroispovijesti, kao slobodna građanka Republike Hrvatske u kojoj živim 22 godine, misleći da je to bio izbor za ljepotu. Sada vidim da to nije tako i ako ova Direkcija i dalje ostane na izboru za Miss Hrvatske, svim djevojkama bih poručila da ubuduće ne navode svoje mjere, nego nacionalnost i vjersko opredjeljenje", kazala je tada Lejla Šehović, danas Filipović.

Titula joj ipak nije oduzeta, a kako bi ispravili navodnu grešku organizatori iduće godine nisu priredili izbor, već je titulu automatski ponijela Ivana Petković.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr