Ona je Luki Nižetiću na najljepši način čestitala 35. rođendan

instagram @janko_popovic_volaric
Omiljeni domaći kreativac i glazbenik jučer je proslavio 35. rođendan, a usput se našalio na vlastiti račun. Iako je sjedio sam za slavljeničkim stolom, jedna od najvažnijih žena njegova života mu je na presimpatičan način čestitala rođendan
Vidi originalni članak

Da su godine samo broj itekako dokazuje naš glazbenik Luka Nižetić. Tko bi rekao da je ovaj vječno nasmijani momak napunio 35 godina? Luka je i sa svojim pratiteljima odlučio podijeliti djelić slavljeničke atmosfere. No, nije ono što bismo očekivali. Umjesto predivnih fotografija stola krcatog prijateljima i hranom, Luka je objavio sliku samog sebe na čelu stola. Ali, praznog stola i praznih stolica. Naravno, znamo da je riječ o šali, a u opisu slike je dodao: "Nema veze, dočekat ću rođendan sam, u ponoć" s hashtagovima #prijateljistarigdjeste i #partyboy. 

Poznavajući ovog šaljivca, uvjereni smo da se Luka samo malo našalio jer dobio je hrpu lijepih čestitki. Najljepšu mu je poželjelanjegova sestra Petra Nižetić Mastelić. Ona se nakon kratkog odmora u Hrvatskoj i ceremonije vjenčanja koju je sa suprugom Franom ponovila zbog prijatelja i obitelji vratila u San Francisco, pa nije mogla provesti rođendan s dvije godine mlađim bratom. 

Ipak, prije Petrina povratka u Ameriku nerazdvojni brat i sestra su obavili jedno zanimljivo modno snimanje. Na plaži Stiniva koja je ujedno proglašavana jednom od najljepših plaža na svijetu, Nižetići su snimili kampanju za majice s porukom, a sada su te slike poslužile Petri kao vizualna podloga za čestitku."Možda izgledamo stariji i pametniji, ali mi smo još uvik dvoje dice koja gađaju ljude jajima s balkona u Doverskoj 29 😅 happy b’day little brother 🎂 fališ jako ♥️" napisala je svestrana novinarka, blogerica i producentica Petra Nižetić! I mi se pridružujemo čestitkama, sretan rođendan Luka!"

Posjeti Miss7.24sata.hr