Omiljene sandale Marijane Batinić sada koštaju samo 199 kuna

Instagram
I da, iz Zare su! I da, na sniženju su!
Vidi originalni članak

Na jednoj od omiljenih domaćih trendseterica, TV voditeljici Marijani Batinić, često ugledamo high-street komade iz voljenih trgovina koje nedugo nakon toga nestaju s polica brzinom nekoliko klikova. Ista stvar dogodila se i s njezinim (očito omiljenim) sandalama koje nam je više puta pokazala kako nositi. Riječ je o Zarinim lakiranim sandalama s remenčićima, a osim što su iz jedne od naših omiljenih high-street trgovina - sigurno će te razveseliti i činjenica da su sada na sniženju!

Crne lakirane sandale dio su Zarine kolekcije za jesen/zimu 2017., a toliko su bile popularne i tražene da ih je ovaj španjolski modni gigant odlučio ostaviti u svojoj ponudi sve do ljeta. Dva tanka remenčića preko rista prepoznatljiv su detalj koji ih čini totalno elegantnima i seksi, a zbog kopčanja na remenčiću oko gležnja moći ćeš nesmetano u njima plesati cijelu noć.

Lakirane sandale s remenčićima, 199 kuna

Najbolja vijest od svih je upravo činjenica da su ove cipele trenutno snižene na nevjerojatnih 199 kuna, a također dolaze u još tri druge nijanse: srebrne, ružičaste i one s printom pusa!

Sandale s remenčićima, 199 kuna

Nije ni čudno da se naša super trendi Marijana ne skida iz njih - ove su sandale apsolutno savršene za sve ljetne prilike koje možemo zamisliti. Izgledaju super i uz odijelo i haljinu, a možeš ih nositi na baš sve ljetne evente, tulume i vjenčanja. Obožavamo!

Posjeti Miss7.24sata.hr