Omiljena meterologinja se nakon 17 godina oprostila od gledatelja i otkrila što će raditi

Pixsell/Slaven Branislav Babic
Vidi originalni članak
  • Gledali smo je na HRT-u, N1 te RTL Televiziji, a nakon 17 godina televizijske karijere Dunja Mazzocco Drvar odlučila se povući s malih ekrana
  • Omiljena meteorologinja simpatičnom porukom gledateljima je dala do znanja da će se posvetiti drugoj karijeri
  • Iako tužni, mnogi su joj u novom, manje eksponiranom, poslu zaželjeli puno sreće

Neka televizijska lica s lakoćom osvoje srca svojih gledatelja, baš kao što je to pošlo za rukom RTL-ovoj meteorologinji Dunji Mazzocco Drvar. No, nakon 17 godina omiljena televizijska meteorologinja odlučila je napraviti zaokret u karijeri i posvetiti se nešto manje javnosti vidljivom poslu. O tome je i obavijestila svoje gledatelje kratkom i simpatičnom porukom na Facebooku.

Moda Znamo da bi se radije sunčala, ali ovih 5 outfita savršeni su za kišne ljetne dane

‘"Preuzimajući punu odgovornost za nezadovoljstvo građana ljetom 2020., podnosim ostavku na mjesto dežurne meteorološke vještice. Umjesto svakodnevnom prognozom bavit ću se klimatskom krizom (da, to postoji!), a gledatelje RTL-a ostavljam u sigurnim rukama mladog prognostičarskog tima. Meni je 17 godina ekrana bilo sasvim dovoljno. Ostanite mi vedri!’’, poručila je Dunja. 

 

Njezina oproštajna poruka rastužila je mnoge gledatelje, no mnogi su joj poželjeli sreću u daljnjem radu. 

‘’Iskreno, žao mi što odlaziš s malog ekrana. No, život ide dalje, a ja ti iskreno i od srca želim puno uspjeha u daljnjem radu, a posebno u privatnom životu’’, ‘’Dunja, falit ćeš mi i na vremenskoj i po stilu i ljepoti. Najljepše blago što smo imali na tv. Sretno!'', ''Dunjo draga... Jedina koju sam obožavala gledati. Sretno i dalje!’’, neki su od komentara njezinih vjernih gledatelja. 

'Na izuzetnoj suradnji i profesionalnosti', Dunji se zahvalila i RTL televizija u kojoj su istaknuli i da je unaprijedila način prezentiranja vremenske prognoze te uvijek stavljala gledatelje i njihovo razumijevanje događanja u atmosferi na prvo mjesto.

Dunja je medijima otkrila kako se za meteorologiju odlučila čak i prije srednje škole, a inspirirao ju je obiteljski prijatelj koji je u to vrijeme tijekom dolaska na kavu i kartanje njezinim roditeljima, s velikim entuzijazmom pričao o otkrićima u ovoj znanosti.  Otkrila je kako bi vjerojatno bila redatelj da nije meteorologinja. 

Lijepa kosa Najbolje frizure za kišno vrijeme koje vlaga neće upropastiti

No, čini se kako je Dunja talentirana za mnoge poslove, a početkom ljeta otkrila je i kako je pronašla nove hobije. Medijima je ispričala kako je naučila postavljati laminat i knauf, gletati, bojiti zidove, a sve zbog posljedica razornog potresa u metropoli u ožujku u kojem joj je stradao dom.  Spretnošću u izvedbi građevinskih radova Dunja se pohvalila i na svome Instagram profilu. 

Vjerujemo kako će sposobna Dunja napraviti uspješan zaokret u karijeri. Sretno! 

Posjeti Miss7.24sata.hr