Oduševljena je: Iggy Azalea progovorila o svojim plastičnim operacijama!

Getty Images
Rijetki su oni koji priznaju korekcije koje su napravili na svome tijelu, ali ova pjevačica nema problema s razgovorom o njima...
Vidi originalni članak

Rođendani vaših prijatelja sigurno u vašim životima imaju jednaku važnost kao i vaš. Zato ne čudi što se sigurno trudite svojim čestitkama i darovima dragim ljudima dodatno uljepšati taj (ionako poseban) dan. No, kada cijeli svijet zna za vas, sve što učinite naći se će pod posebnim povećalom javnosti.

Svega toga je svjesna i Iggy Azalea koja je upravo rođendan jednog od najboljih prijatelja iskoristila kako bi javno progovorila o temi o kojoj ljudi najčešće šute. Pogađate, o plastičnim operacijama.

Naime, riječ o Dr. Ashkanu Ghavami koji je zaslužan za korekcije koje je pjevačica napravila na sebi.

"Možda će se činiti očito što imam visoko mišljenje o čovjeku kojem dugujem svoj predivni nos i grudi. Ali ako stavimo taštinu po strani: Ash ti si prezabavan, talentiran, eklektičan, progresivan mislioc i netko tko podržava žene u njihovoj odluci da rade što žele sa svojim VLASTITIM tijelom (puno muškaraca ne dijeli to mišljenje). Ponosna sam što te mogu nazivati svojim prijateljem", napisala je Iggy u opisu fotografije na kojoj pozira s Ashkanom.

Podsjetimo, pjevačica je prošlog ljeta operirala nos jer, kako kaže, nikako se nije mogla pomiriti s njegovim nepravilnim oblikom koji je "zaradila" u tinejdžerskim godinama nakon što ju je pogodila nogometna lopta. Godinu prije toga "počastila se" i novim grudima jer do tad nije bila zadovoljna njihovim izgledom.

Posjeti Miss7.24sata.hr