Objavljena je prva fotografija Ryana Goslinga kao Kena u filmu 'Barbie': Trbušnjaci su savršeni!

warner bross Ryan Gosling kao Ken u filmu 'Barbie'
Vidi originalni članak
  • Veliko hvala za isječak iz filma koji je Warner Bros. objavio u srijedu potpuno nepripremljenoj javnosti 
  • Naime, objavljena je fotografija Ryana Goslinga kao Barbienog preplanulog, utegnutog i plastičnog dečka Kena
  • Obožavatelji Goslinga, kinofili i povremeni korisnici Twittera iznenadili su se kad su vidjeli fotografiju kanadskog glumca, koji u filmu glumi uz Barbie, koju utjelovljuje Margot Robbie 

To je prva službena slika Ryana Goslinga kao lika koji se proslavio na odjelu za igračke. Na temelju fotografije vidi se kako se Gosling transformirao u tipičnog Kena: koža mu je narančasta, pokazuje pločice na trbuhu i izbijeljenu plavu kosu. Gaće su mu neobjašnjivo ukrašene vlastitim imenom, a nosi i traper prsluk bez rukava i bez košulje, a sve to ispred „hubba booba“ ružičaste pozadine. Pravi Ken, pravi dječak iz Malibua. 

Ali, kad je riječ o radnji filma, fotografija je sve što za sada imamo (kao i fotografiju Robbie kako pozira u ružičastom kabrioletu). Hoće li se Barbie umoriti od Kenovih outfita bez majice? Hoće li Ken dokazati svojoj voljenoj Barbie da ima više od apsurdne količine trbušnih mišića? Ili će se Ken urotiti protiv Barbie i postati negativac u njezinoj priči? 

Velika glumačka postava pridonosi misteriji radnje filma, a uključuje komičare kao što su Issa Rae i Will Ferrell, a tu su i zvijezde u usponu, Hari Nef i Ncuti Gatwa. Šuška se da će neki od mnogih glumaca glumiti alternativne verzije Barbie i Kena…

Međutim, obožavatelji će morati pričekati do 21. srpnja 2023. godine, kada će film biti objavljen, kako bi saznali što Barbie, Ken i Will Ferrell namjeravaju.

Posjeti Miss7.24sata.hr