O ovoj vjenčanici danas priča cijeli svijet

Instagram
27-godišnja manekenka Victoria's Secreta udala se u najljepšoj vjenčanici koju smo vidjeli ove godine, ali i haljine djeveruša jednako su čarobne
Vidi originalni članak

Chanel Iman i Stearling Shepard službeno su uplovili u bračnu luku. Victoria's Secret manekenka i igrač američkog nogometa prošli vikend su na ceremoniji u Los Angelesu razmijenili bračne zavjete ispred obitelji i prijatelja. Par se upoznao krajem 2016. godine, a krajem 2017. pale su i vijesti o zarukama, koje je Chanel uzbuđeno podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Na super romantičnom vjenčanju, Chanel je nosila savršenu vjenčanicu s potpisom Zuhair Murada, o kojoj danas priča cijeli svijet. Ono što je vjenčanicu učinilo još posebnijom je i plašt koji joj je nježno padao preko ramena. Tako šik i neobično, a opet tako klasično i pomalo vintage!

Među djeverušama smo pronašli i jedno poznato lice, još jednu Victoria's Secret manekenku - Jourdan Dunn. Od ostalih poznatih gostiju na vjenčanju su bili Chrissy Teigen, Gabrielle Union, Shanina Shaik, Joan Smalls i hrpa poznatih igrača američkog nogometa. 

Nakon same ceremonije, Chanel se presvukla za party i to ni više ni manje u još jednu Zuhair Murad haljinu koja je imala duboki V-izrez te ružičaste tonove koji su se savršeno stopili s temom vjenčanja. "Htjela sam da moja haljina ostane što klasičnija. Nešto što mogu pogledati i za 20 godina i ne pomisliti 'Jao, što sam to nosila?'", rekla je Iman za Brides.com.

Posjeti Miss7.24sata.hr