Novi seks simbol Damiano pozirao u ženskom donjem rublju, a zbog ovog poteza je zaradio - ovacije

Instagram@lejla.fili Damiano David
Vidi originalni članak
  • Frontmen grupe Maneskin ponovno šokira svojom modnom kombinacijom, odnosno izostankom iste
  • Odjeven u žensko donje rublje, Damiano David je na društvenim mrežama najavio izlazak novog video spota
  • Obožavateljice su oduševljene ovim njegovim potezom, ali mu zamjeraju što je odlučio skratiti kosu

Damiano David, frontmen talijanskog benda Maneskin, preko noći je stekao status seks-simbola kojeg obožavaju žene diljem svijeta. Do sada relativno nepoznat 22-godišnjak je u kratkom roku stekao rekordnu vojsku obožavateljica, a iste u stopu prate svaki njegov korak. Tako su s oduševljenjem dočekale i vijest kako će svijetlo dana uskoro ugledati spot  za pjesmu "I Wanna Be Your Slave", koju izvode na engleskom jeziku.

Najava je na društvenim mrežama izvedena uz pomoć provokativnih fotografija na kojima Damiano David pozora u društvu basistice Victorie De Angelis. Za ovu priliku pjevač je pozirao u donjem rublju pa su ga obožavateljice dobile priliku vidjeti odjevenog u mrežaste čarape, gaćice i grudnjak te štikle. S druge strane, Victoria je na ovoj fotografiji prikazana u crnom odijelo te je sasvim jasno da su se glazbenici odlučili poigrati uvriježenim konceptima ženstvenosti i muškosti.

Bizarno! Internet bruji o fizičkoj sličnosti talijanskog rokera i princeze Diane. Uočavaš li i ti isto?

"Želim biti tvoja seksualna igračka, želim biti tvoj učitelj", stoji u opisu fotografije koja je u kratkom vremenskom roku prikupila 1,5 milijuna lajkova. Reakcije pratitelja nisu izostale te je većina spremno izrazila svoje oduševljenje. "Damiano, uništio si svu toksičnu muževnost koja je ikad postojala i imaš moju podršku", "Ovo je fantastično", "Damiano izgleda bolje nego ja u donjem rublju", "Wow, kakva bomba", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

Ipak, dio obožavateljica pjevaču nije mogao oprostiti što je odlučio skratiti svoju dugu kosu te su ovu iznenadnu promjenu izgleda prozvale nepotrebnom. Slažeš li se?

Posjeti Miss7.24sata.hr