Novi preljubnički skandal potresa britansku kraljevsku obitelj, a stvar spašava - punica

PA Images/PIXSELL Vjenčanje princeze Eugenie
Vidi originalni članak
  • Na iznenađenje mnogih, u novom preljubničkom skandalu na britanskom dvoru našli su se princeza Eugenie i njezin suprug Jack Brooksbank
  • Dok mu supruga kod kuće čuva petomjesečnog sina, poduzetnik je "uhvaćen" kako uživa na jahti u društvu tri atraktivne dame
  • U njegovu obranu je istupila punica Sarah Ferguson, koja tvrdi kako je ovo medijska izmišljotina te da se Jack nalazi na službenom putu

Britanski kraljevski dvor potresa novi preljubnički skandal. Ovoga puta u njegovom središtu se našao Jack Brooksbanka, suprug princeze Eugenie. Fotografije koje je ekskluzivno objavio Daily Mail, a koje može pogledati ovdje, otkrile su kako 35-godišnji poduzetnik vrijeme provodi u Italiji gdje je 'uhvaćen' na jahti u pratnji tri vrlo atraktivne dame.

Ukleta kuća Ukleta kuća: nakon samo 6 tjedana princeza Eugenie pobjegla iz kuće u kojoj su živjeli i Meghan i Harry

Među njima se našla i Maria Buccellati, bivša manekenka i ambasadorica prestižnih modnih kuća koja je pažnju plijenila u izazovnom narančastom kupaćem kostimu. Ruke Jacka Brooksbanka u jednom su se trenutku našle oko njezina struka, a fotografi koji su ih slijedili nisu propustili zabilježiti taj trenutak. I dok poduzetnik uživa na talijanskoj obali, njegova supruga Eugenie boravi u njihovom domu sa petomjesečnim sinčićem Augustom.

Dok se glavni akteri nisu izjasnili o ovom 'incidentu' u Jackovu obranu stala je, ni više ni manje, nego njegova punica. Vojvotkinja Sarah Ferguson je u razgovoru za BBC ustvrdila kako je njezin zet "osoba visoke časti" te je spremno odbacila indicije o mogućoj prevari. Istaknula je kako se poduzetnik nalazio na službenom putovanju te da je situacija uvelike preuveličana.

Vraća li se odbjegla nevjesta u Britaniju? Meghan i Harry imaju posebnu želju vezanu uz krštenje kćeri Lili

Life&style Pogledaj tajnu poruku koju je princeza Diana imala skrivenu na potpetici vjenčanih cipela prije točno 40 godina!

"Ova priča je potpuna izmišljotina, on radi kao ambasador u Casamigosu i samo je radio svoj posao pa mislim da je jako važno da to razjasnimo radi Jacka", istaknula je. U prilog njezinoj tezi ide i podatak da je jedna od preostalih suputnica na brodu, bivša modna urednica Rachel Zalis, također ambasadorica tvrtke za tekilu koju je od 2017. osnovao američki glumac George Clooney. Ipak, vrijeme će pokazati radi se uistinu samo o "službenom putu" ili gdje ima dima ima i vatre.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr