Nova tetovaža u nastanku! Tatjana Dragović nije trepnula dok je tetovirala malo intimnije područje...

INSTAGRAM
Vidi originalni članak
  • Svoje besprijekorno tijelo bivša manekenka Tatjana Dragović odlučila je ukrasiti novom tetovažom
  • Izabrala je intimno mjesto, na području prepona, a proces tetoviranja djelomično je pokazala i svojim pratiteljima na Instagramu 
  • Ovo nije prvi put da se Tatjana tetovirala, simboličan trajni natpis na svoje tijelo stavila je nakon razlaza s bivšim mužem Goranom Ivaniševićem

Bivša manekenka i nekadašnja supruga tenisača Gorana Ivaniševića i u 43. godini ne prestaje oduševljavati svoji besprijekornim izgledom. Svojom ženstvenom i isklesanom figurom Tatjana Dragović nerijetko se pohvali i svojim pratiteljima, a sada je s njima odlučila podijeliti i još jedan detalj kojim je ukrasila svoje tijelo. Naime, jedna od najljepših Hrvatica na svom Instagram storyju objavila je video u kojem dobiva novu tetovažu na preponama. Tako je pokazala čipkasto crno donje rublje dok mirno ležala i prepustila se rukama tattoo majstora. 

Stars Tatjana Dragović fotkom u crvenom kupaćem kostimu podiže temperaturu do usijanja

Tatjana je izradu nove tetovaže odlučila prepustiti majstorima u Tattoorroom-u na zagrebačkoj Trešnjevci, poznatom po tetovažama u dotwork i blackwork tehnici. Iako Tatjana za sada nije otkrila o kakvoj se tetovaži radi, možemo nagađati da će njezina vjerojatno custom narudžba biti estetski lijepa, možda i s neuobičajenim unikatnim motivima kakve često izrađuju u ovom salonu. 

Stars Zbogom plavi pramenovi, Tatjana Dragović odlučila se na novu, sasvim drukčiju boju kose

No, bivšoj manekenki ovo nije prva tetovaža. Nakon razlaza od Gorana Ivaniševića s kojim je četiri godine bila u braku, Tatjana je 2013. godine odlučila trajno ukrasiti tijelo. Na podlaktici je tetovirala riječ 'rebelle', što na francuskom znači - buntovnica. 

Hoće li možda ovaj put Tatjana posvetiti svoju tetovažu svome sadašnjem  partneru, glazbeniku i manekenu Vlahi Arbuliću, ostaje za vidjeti. S Dubrovčaninom Tatjana uživa već šest godina i živi skladan život sa zajedničkom kćerkicom Luce te njezinom djecom iz braka s Goranom Ivaniševićem, Emanuelom i Amber Marijom. 

Jedva čekamo vidjeti novu Tatjaninu tetovažu!

Posjeti Miss7.24sata.hr