Nives iznenadila objavom! Pokazala neobrađenu fotografiju na kojoj ne skriva masnice, celulit i prištiće

Instagam Nives Celzijus
Vidi originalni članak
  • Nives Celzijus prava je maherica u prizivanju pažnje, a često to radi na osnovi objavljivanja izazovnih fotografija na društvenim mrežama
  • Ovoga puta 39-godišnjakinja se odmakla od uvriježenog prikazivanja idealnog tijela te je spremno pokazala sve svoje nesavršenosti
  • Spomenuta objava je oduševila njezine pratitelje koji su zaključili kako se pjevačica nema čega stidjeti te da izgleda sjajno

Pjevačica i spisateljica Nives Celzijus nerijetko privuče pažnju javnosti izazovnim fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. No, ovoga puta se odlučila na nešto drugačiji pristup te je umjesto savršeno dotjerane fotografije objavila onu koju je prvotno izbrisala.

"Fotka koju ne da nisam mislila objaviti nego sam ju momentalno proslijedila u smeće da mi ne kvari pogled na lijepe fotke. Tragovi valjanja po šljunčanoj plaži na nogama i guzi, masnice, celulit, prištići, loš kut, čudna faca, sjena na faci, previše nesavršenih elemenata koji ne zadovoljavaju kriterije "savršene" fotke", istaknula je Nives.

Life&style Ove djevojke pokazuju kako na Instagramu, bez filtera, izgleda nesavršenost nasuprot lažne ljepote

U nastavku opis je priznala kako ju je na objavu ove nesavršene fotografije nagnao razgovor s prijateljem u kojem su diskutirali o procesu stvaranja fotki za društvene mreže te pregledavali one koje je Nives predodredila za uništenje.

"Zaključili smo da se njegova i moja vizija "savršene" fotke u potpunosti razlikuje. One odbačene, njemu su savršene jer kako kaže, vjerno dočaravaju trenutak. Naime tragovi valjanja po šljunčanoj plaži privlačniji su od savršeno uglađenog tena ili točnije, što se manje trudimo, to bolje", dodala je.

Matea na Instagramu objavljuje fotke na kojima se ne srami celulita, evo što nam je ispričala

Instagram trikovi Bambi poza, dvostruki trokut... uz ove profi trikove lako je napraviti savršenu Instagram fotku

Ovaj potez oduševio je Nivesine pratitelje pa komentari u kojima iznose pohvale na račun njezina izgleda nisu izostale. "Lijepo ti stoji i celulit", "Više tih prirodnih, ne obrađenih fotki. Svi starimo i ne treba se sramiti, uljepšavat, uostalom godine su samo broj. Izgledaš super", "Ma , ni jedna ti slika ne kvari Instagram. Sve su dobre", "Meni je ovo jedna od tvojih najboljeg fotki", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod spomenute objave.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr