Nives Ivanišević objavila je prvu fotku sina. Preslatko!

instagram @janko_popovic_volaric
Prije nekoliko dana rodio se mali Oliver, sin Nives i Gorana Ivaniševića. Dok obitelji pristižu čestitke brojnih obožavatelja, Nives je sve oduševila prvom slikom bebe.
Vidi originalni članak

''Rodio se mali Oliver Ivanišević! Nives i Gorane, čestitamo i ljubimo vas sve!'' - sretnu vijest objavio je 7. rujna Narodni radio za koji Nives inače radi. Kao što smo već napisali, informacije s Narodnog odmah su oduševile horde obožavatelja koje imaju tenisač i lijepa voditeljica. A pohvale su stigle i na račun imena. Nema sumnje da će ime Oliver uistinu biti u modi ove godine. I, da se razumijemo, to nam zvuči savršeno!

Na račun obitelji pristigle su brojne čestitke, a Nives je sinoć objavila i prvu fotografiju svoje bebe. ''Lipi moj živote, srce mi se smije.💙 #nextpage #momslife 🤗🤗 💙💙 Hvala svima na čestitkama! Nema dalje od ovog! Puse od Olija, Gorana i Nives💙💙💙.'' - napisala je Nives ispod slike na kojoj se vide Oliverove nožice. Iako se na slici niti ne nazire lice dječaka, sudeći po sjajnim genima, ne sumnjamo da je presladak (kao i njegov nadimak).

Mama Nives spremna je okrenuti novu stranicu, a to ne čudi jer je želju da postane majka rado i često isticala. Nadamo se da će joj majčinstvo donijeti mnogo lijepih iskustava i sretnih dana.

Posjeti Miss7.24sata.hr