Nina Badrić okupila brojne poznate na svom najvećem koncertu u karijeri

Matija Habljak/Pixsell
Vidi originalni članak
  • Sinoć je u zagrebačkoj Areni pjevačica Nina Badrić održala koncert kojim je obilježila svoju dugogodišnju karijeru
  • Nina je zablistala u kombinacijama koje potpisuje Juraj Zigman, a pratile su je plesačica plesnog centra Tala
  • Na pozornici su se Nini pridružile Divasice, Stoka i Emilija Kokić, a mnoge poznate osobe bile su i u publici

Danima smo mogli čuti najave kako Nina Badrić priprema spektakularan koncert povodom Dana žena u zagrebačkoj Areni, ali i kao krunu svoje dugogodišnje karijere. Tisuće ljudi sinoć je nestrpljivo čekalo početak koncerta na kojem je Nina zablistala u kostimima s potpisom Juraja Zigmana. Prvi na redu je bio crni kombinezon čiji je gornji dio čini kožnati korzet te šljokičasti plašt, a cijelu kombinaciju je obogatila crnim štiklama te štapom koji joj je poslužio kao rekvizit. 

Nina se presvukla i u crveni šljokičasti kombinezon i sako s resicama, a na pozornici su joj se priključili i gosti iznenađenja. S Emilijom Kokić otpjevala je njihov zajednički hit ''Ja sam vlak'' iz 1996. godine, a priključio joj se i ženski bend Divas, inače Ninine dobre prijateljice, te reper Stoka. Cijelo vrijeme iza Nine plesalo je 18 plesača iz plesnog centra Tala za čiju je koreografiju bila zadužena Larisa Lipovac.

Nina je otpjevala svoje najpoznatije pjesme, ali i novu pjesmu ''Da biram'' koja je izdana netom prije koncerta. Uoči samog početka spektakla, Nina je na svoj Instagram profil stavila fotografiju prepune Arene te kratko i jasno napisala: ''Idemo, Zagreb''.

Uživanje u Nininim bezvremenskim hitovima nisu propustile ni osobe s naše javne scene kao što su Lana Jurčević, Luka Nižetić, Nevena Rendeli, Ana Maras Harmander, Ljupka Gojić Mikić, Tatjana Dragović i Vlaho Arbulić, Anja Alavanja Romac, Ana Miščević i brojni drugi. 

 

miss7 predstavlja novi originalni video serijal "Kat po kat s Kim Končar" u kojem će naša novinarka i mlada glumica Kim Končar ugostiti poznate hrvatske zvijezde u usponu stubama naše poslovne zgrade. Kao i uspon, pitanja će gostima postajati sve teža pa tako neće nedostajati i škakljivih tema. U prvoj epizodi gost je modni stilist Marko Grubnić.  

Your browser doesn’t support HTML5 video



 

Posjeti Miss7.24sata.hr